کد خبر: ۳۶۱۵۲
بازدید: ۲۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۴
حتی اگر پیتزا خورِ قهار هم که باشید، احتمال اینکه پیتزای میگو را امتحان کرده باشید خیلی کم است. در این مطلب طرز تهیه پیتزا میگو را به شما آموزش داده ایم.
حتی اگر پیتزا خورِ قهار هم که باشید، احتمال اینکه پیتزای میگو را امتحان کرده باشید خیلی کم است. در این مطلب طرز تهیه پیتزا میگو را به شما آموزش داده ایم.

پيتزای ميگو را حتما امتحان کنید

به گزارش وب سایت شور و شیرین، حتی اگر پیتزا خورِ قهار هم که باشید، احتمال اینکه پیتزای میگو را امتحان کرده باشید خیلی کم است. در این مطلب طرز تهیه پیتزا میگو را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:
مايه‌ خمير 5 گرم
شكر 10 گرم
آب ولرم 125 میلی لیتر
روغن مایع  2 قاشق سوپخوری
نمك به ميزان لازم
آردسفيد به ميزان لازم
سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پنير موزارلای رنده كرده 250 گرم
پنير گودای رنده كرده  50 گرم
كلم براکلی بخارپز كرده 100 گرم
ميگوی ريز تميز كرده  250 گرم
گوجه‌فرنگی گيلاسی 10 عدد
 
پيتزا ميگو

طرز تهیه:
1-ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد. آن‌گاه به مدت 5 دقيقه در محیطی گرم بگذاريد تا مایه خمير عمل آيد.

2-سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد و آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير لطیفی حاصل شود.

3-خمير را روی سطح ميز كار انتقال دهيد، کمی آرد بپاشيد، ورز دادن را ادامه دهيد تا كاملا يك‌دست شود.

4-اينك خمير را در كاسه ‌چربكرده قرار دهيد، روی كاسه را بپوشانيد و در جای مناسبی به مدت يك ساعت قرار دهيد تا حجمش دوبرابر شود.

5-آن‌گاه مقداری از خمير برداشته روی سطح كار آرد پاشيده به شكل دايره باز كنيد و در سینی مخصوص قرار دهيد حالا روی خمير قدری سس گوجه‌فرنگی بماليد.

6-سپس نیمی از پنيرها را روی خمير بريزيد و روی آن براکلی، ميگو و گوجه گيلاسی را قرار دهيد. اكنون باقيمانده پنيرها را رويش بريزيد و به مدت تقریبی 20 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد آن را بپزيد.

يادآوری 1: در هنگام ورز دادن، نچسبيدن خمير به انگشتان شما نشانه آماده شدن خمير است.

يادآوری 2: اگر به هر دلیلی خمير مدت زمان بيشتری استراحت كرد با انتقال آن به يخچال از بيشتر شدن حجمش جلوگيری كنيد.