4 نوع لیمونادِ خنک، برای تابستانِ گرم
کد خبر :
۴۰۴۵۶
بازدید :
۲۲۹۲
در فصل گرم تابستان، میزان مصرف انواع نوشیدنی ها زیاد می شود. به همین خاطر شاید بد نباشد تا با روش تهیه چهار نوع لیموناد با طعم های گوناگون آشنا شوید که بتوانید تشنگی خود را با مزه های مختلف برطرف کنید.
به گزارش وب سایت روزیاتو: در فصل گرم تابستان، میزان مصرف انواع نوشیدنی ها زیاد می شود. به همین خاطر شاید بد نباشد تا با روش تهیه چهار نوع لیموناد با طعم های گوناگون آشنا شوید که بتوانید تشنگی خود را با مزه های مختلف برطرف کنید. همراهمان باشید.
لیموناد توت فرنگی
مواد لازم:
۵ پیمانه آب
به گزارش وب سایت روزیاتو: در فصل گرم تابستان، میزان مصرف انواع نوشیدنی ها زیاد می شود. به همین خاطر شاید بد نباشد تا با روش تهیه چهار نوع لیموناد با طعم های گوناگون آشنا شوید که بتوانید تشنگی خود را با مزه های مختلف برطرف کنید. همراهمان باشید.
لیموناد توت فرنگی
مواد لازم:
۵ پیمانه آب
۱ پیمانه آب لیموترش
⅔ پیمانه شکر
۱ پیمانه پوره توت فرنگی
۷ برگ تازه ریحان، خرد شده
- 1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
- 2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
- 3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
لیموناد انبه - آناناس
مواد لازم:
۵ پیمانه آب
۱ پیمانه آب لیموترش
⅔ پیمانه شکر
۱ پیمانه نکتار انبه
½ پیمانه آب آناناس
- 1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
- 2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
- 3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
مواد لازم:
۵ پیمانه آب
۱ پیمانه آب لیموترش
⅔ پیمانه شکر
۴ برگ تازه نعنا، خرد شده
- 1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
- 2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
- 3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
لیموناد تمشک - هلو
مواد لازم:
۵ پیمانه آب
۱ پیمانه آب لیموترش
⅔ پیمانه شکر
⅓ پیمانه تمشک له شده
⅓ پیمانه هلو له شده
- 1- همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
- 2-پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
- 3- سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
۰