طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ مفید برای دستگاه گوارش

طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ مفید برای دستگاه گوارش

فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

کد خبر : ۴۲۳۱۲
بازدید : ۲۰۲۵
طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ مفید برای دستگاه گوارش

فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

بادمجان : یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)

روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری

قارچ ( ورقه شده )‌ : ۳۰۰ گرم

هویج: یک عدد بزرگ

آویشن تازه : یک قاشق چایخوری

رب‌گوجه‌فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری

لازانیا (خشک ) :‌ ۵۰۰ گرم

پنیر پارمزان : یک پیمانه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:
  • بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
  • به آنها نمک بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
  • 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید.
  • درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
  • قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
  • وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
  • ظرف فر را چرب کنید.
  • کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
  • سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
  • یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
  • بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
  • این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
  • روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.
نقش بادمجان بر سلامت بدن
1 - فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

2 - کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

3 - مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.

4 - مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.

منبع: آکاایران
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید