آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید.

کد خبر : ۴۳۰۰۹
بازدید : ۱۳۶۱
آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج
برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید.
سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۴ حبه سیر (خرد شده)
  • ۹۰۰ گرم میگو
  • ۳ پیمانه اسفناج
  • نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲ پیمانه خامه چرب
  • ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)
  • ۶ اسلایس بیکن
  • ۱ پیمانه پنیر پارمسان
  • نصف پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه
  • روغن را درون قابلمه داغ کنید.
  • سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
  • اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
  • خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
  • فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
  • میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.
منبع: روزیاتو
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید