قیمه بوشهری

قیمه بوشهری

اگر طرفدار غذا‌های له شده باشید و طعم زیره را که در این غذا به خوبی حس می‌شود دوست داشته باشید، قیمه بوشهری در ردیف غذا‌های مورد علاقه شما قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، قیمه بوشهری عطر بسیار خوبی دارد.

کد خبر : ۴۸۴۶۴
بازدید : ۲۱۲۰
قیمه بوشهری با قیمه‌های شهر‌های دیگر از نظر ظاهری و مزه متفاوت است. به این شکل که قیمه بوشهری را می‌کوبند، طوری که گوشت آن له شود و کش بیاید. تفاوت دیگر این قیمه با قیمه‌های دیگر این است که در آن از سیب زمینی سرخ شده استفاده نمی‌شود، بلکه سیب‌زمینی داخل آن له می‌شود. این خورش معمولاً با شکر پلو خورده می‌شود. اگر طرفدار غذا‌های له شده باشید و طعم زیره را که در این غذا به خوبی حس می‌شود دوست داشته باشید، قیمه بوشهری در ردیف غذا‌های مورد علاقه شما قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، قیمه بوشهری عطر بسیار خوبی دارد.

مواد لازم برای تهیه قیمه بوشهری

۵۰۰ گرم لپه
۲۵۰ گرم
یک عدد سیب زمینی
یک عدد پیاز
۲ قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری دارچین
مقداری لیمو عمانی
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه به میزان لازم

پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه اضافه می‌کنیم. گوشت را روی پیاز میریزیم و با دارچین تفت می‌دهیم. لپه را نیز به طور جداگانه (یا به همراه گوشت) به مدت یک ساعت میپزیم. وقتی گوشت و پیاز آماده شد نصف لیوان آب روی آن می‌ریزیم، سپس سیب زمینی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم حسابی بپزد تا له شود.

قیمه بوشهری
وقتی تمام مواد خوب پختند آن‌ها را آنقدر با گوشتکوب یا به کمک گوشتکوب برقی مخلوط می‌کنیم و می‌کوبیم تا کش بیاید. دوباره مواد را روی اجاق می‌گذاریم و رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب و زیره کوبیده شده را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. در آخر می‌توانیم چند عدد لیمو عمانی هم به آن اضافه کنیم.

مواد لازم برای شکرپلو
۲ پیمانه برنج
۱ پیمانه شکر
۱ فنجان گلاب
مقداری زعفران

طرز تهیه شکرپلو
برنج را به شیوه آبکش درست می‌کنیم. سپس گلاب را می‌جوشانیم، با زعفران مخلوط کرده و دم می‌کنیم. وقتی زعفران و گلاب آماده شد با شکر مخلوطش می‌کنیم و روی برنج می‌ریزیم و می‌گذاریم برنج دم بکشد.
منبع: کتاب کاله
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید