شروط ایجاد جامعه توسعه یافته

انسان‌های توسعه‌یافته سرمایه‌های اصلی جامعه هستند و اگر خواهان جامعه‌ای توسعه‌یافته هستیم، باید سازمان‌های توسعه یافته و همچنین انسان‌های توسعه یافته داشته باشیم.

کد خبر : ۵۱۵۱۳
بازدید : ۸۹۰
انسان‌های توسعه‌یافته سرمایه‌های اصلی جامعه هستند و اگر خواهان جامعه‌ای توسعه‌یافته هستیم، باید سازمان‌های توسعه یافته و همچنین انسان‌های توسعه یافته داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی، محمدعلی محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اعلام این مطلب گفت: بهره وری، بحث و دغدغه اصلی جامعه است و باید سهم آن را افزایش دهیم تا به نرخ رشد ۸ درصد پیش‌بینی شده در برنامه‌های توسعه دست یابیم.
وی که روز گذشته به‌عنوان رئیس همایش در پانزدهمین همایش ملی تعالی سازمانی سخن می‌گفت، افزود: یکی از وظایف مدیر در یک سازمان متعالی، این است که تغییرات را در زمان مناسب تشخیص دهد و با نگاه استراتژیک از فرصت‌های پنهان در آینده آگاهی یابد و با نظم، بردباری و انرژی لازم، سازمان خود را در مسیر تعالی راهبری کند.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی گفت: اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی از سوی سازمان مدیریت صنعتی، در جهت توسعه فضای رقابتی و ارتقای فرهنگ تعالی در جامعه و تشویق سازمان‌های سرآمد ایرانی برای خودارزیابی و تبادل تجربیات موفق بین سازمان‌ها است. رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز گفت: بنگاه‌های ما باید به سمت کار‌های مشارکتی پیش بروند؛ چراکه استفاده از خرد جمعی و مشارکت به نفع ماست. منصور معظمی افزود: باید به سمت کارآمدی بیشتر حرکت کنیم و بنگاه‌ها نیز باید به سمت بزرگ شدن و بالا رفتن قدرت و رقابت گام بردارند. همچنین باید به سمت برندسازی حرکت کنیم.
معظمی با بیان اینکه افزایش ظرفیت در اقتصاد ناشی از افزایش سرمایه‌گذاری است و این منبع از سیستم بانکی یا بیرون از این سیستم است اضافه کرد: این در حالی است که سیستم بانکی امروز پاسخگوی نیاز بنگاه‌های اقتصادی نبوده و نرخ سود ۱۸ درصدی بانکی برای هیچ بنگاه اقتصادی رضایت‌بخش نیست. وی ادامه داد: انقلاب صنعتی و حاکمیت دیجیتال در بنگاه‌ها بسیار جدی و استفاده از این فن در بنگاه‌ها ضروری است.
وی تصریح کرد: بدنه دولت به شدت از نیرو‌های کیفی خالی شده و این جای نگرانی دارد. معظمی اظهار کرد: سازمان مدیریت صنعتی که مسوولیت مهم توسعه مدیریت را برعهده دارد سال گذشته مامور و متعهد به تربیت ۵۰۰ مدیر صنعتی در کلاس جهانی شد؛ اما استقبال مورد انتظار محقق نشد. بر اساس این گزارش، در همایش ملی تعالی سازمانی از سازمان‌ها و شرکت‌های ایرانی در پنج بخش ساخت و تولید، خدمات، سلامت، آموزش و بخش عمومی که پس از انجام خودارزیابی بر اساس الگوی تعالی سازمانی متقاضی جایزه ملی تعالی سازمانی شده و مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند، تقدیر می‌شود.

این همایش با حضور مقامات، مدیران ارشد سازمان‌ها و متخصصان این حوزه، ۷ اسفند در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد. همچنین امسال ۱۶ سازمان در سطح تندیس، ۳۵ سازمان در سطح تقدیرنامه برای تعالی، ۱۸ سازمان برای گواهی تعهد به تعالی از میان شرکت‌های بزرگ و معتبر کشور متقاضی جایزه ملی تعالی سازمانی بوده‌اند.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید