چطور احساس خوشبختی کنیم؟

چطور احساس خوشبختی کنیم؟

برای رسیدن به بهشت مورد نظر خود باید از برخی چیز‌ها صرف نظر کنید. یک متخصص برای دستیابی به احساس خوشبختی واقعی دوری از ۱۵ عادت رفتاری را توصیه می‌کند.

کد خبر : ۵۳۱۳۹
بازدید : ۲۳۸۶
چطور احساس خوشبختی کنیم؟
وب سایت یوکن | یکی از متخصصان در این زمینه می‌گوید، برای رسیدن به بهشت مورد نظر خود باید از برخی چیز‌ها صرف نظر کنید.

اجازه دهید که کار را با افشاگری آغاز کنیم. برخی از مدل‌های خوشبختی دائمی، قابل باور نیستند؛ اما شما آن‌ها را باور می‌کنید، بنابراین، افراد دیگر نیز در جهان اطراف جستجو می‌کنند تا چیز‌هایی که باعث خوشبختی شما شده است را بیابند. در نتیجه‌ی این جستجوها، احتمالا به تلاش‌های لومینیتا سویک می‌رسیم.

خانم لومینیتا یک متخصص جدی در این عرصه است که حتی برخی افراد از او با عنوان گورو یا معلم مذهبی یاد می‌کنند. او مطالب خود را تحت عنوان Purpose Fairy (پری هدف) منتشر می‌کند.

او توصیه می‌کند که برای دستیابی به احساس خوشبختی واقعی باید از این ۱۵ عادت رفتاری دوری کنید:

۱. از شکایت کردن یا به اصطلاح غر زدن پرهیز کنید.
شاید با خودتان فکر کنید که غر زدن یا شکایت کردن در هر شرایطی، احساس بهتری را در شما ایجاد می‌کند. احتمالا فکر می‌کنید که با بیان مواردی که باعث آزار شما شده اند، ذهن خود را از آن‌ها رها می‌کنید. با اینحال، خانم لومینیتا سویک اصرار دارد که: "هیچکس نمی‌تواند شما را ناراحت کند؛ هیچ شرایطی نمی‌تواند احساس غمزدگی و یا تیره روزی را در شما ایجاد کند، مگر اینکه خودتان اجازه‌ی ورود را صادر کنید. "، اما مردم باز هم باعث می‌شوند که غر بزنید؟!

۲. از نیاز تحت تاثیر قرار دادن دیگران رها شوید.
این راهکار کاملا عاقلانه است. اجازه دهید که مردم، حقیقت شما را ببینند؛ حتی اگر شخصیتی که باید نشان دهید، غر زدن باشد. البته این احتمال وجود دارد که این رفتار در جلسه‌های کاری، چندان کارامد نباشد. پس، از کار استعفا دهید؛ چرا که عمیقا در وجود خود احساس می‌کنید که به آن نیاز ندارید.

۳. ترس‌های خود را کنار بگذارید.
حتی از فکر رهاسازی ترس‌ها نیز می‌هراسید، اینطور نیست؟ اما باید تلاش کنید. همانطور که خانم لومینیتا سویک می‌گوید، ترس‌ها فقط در ذهن شما هستند. گاهی اوقات ذهن نیز اجازه‌ی ورود شما را نمی‌دهد؛ که این به معنای واقعی کلمه، ذهن غیر قابل نفوذ است.

۴. از وابستگی‌ها دوری کنید.
سرمایه داران سرسخت چطور می‌توانند این کار را انجام دهند؟ چرا که وابستگی‌ها به آن‌ها معنا می‌بخشند. از طرف دیگر، خانم سویک بین عشق و وابستگی تمایز قائل می‌شود. "سرمنشا وابستگی ها، ترس است. اما عشق واقعی و خالص، مهربان و متواضع است. "

۵. برچسب‌ها را کنار بگذارید.
منظور از این مورد، برچسب‌های طراحی نیست. سویک معتقد است که باید از برچسب و عناوینی که برای همه چیز می‌گذاریم، رها شویم. این برچسب‌ها روی مردم و رویداد‌هایی گذاشته می‌شوند که هیچ چیز درباره‌ی آن‌ها نمی‌دانیم. بهتر است قبول کنید که از خیلی چیز‌ها بی اطلاع هستید و آن‌ها را کنار بگذارید.

۶. وارد بازی لوکس نقد و انتقاد نشوید.
کنار گذاشتن این مورد در فرهنگ‌هایی که همه چیز در آن جنبه‌ی تبلیغاتی دارد، بسیار مشکل است. درگیری‌های دادگاهی افراد، رویداد‌های ورزشی و حتی بازی‌ها به شکلی طراحی شده اند که عده‌ای از افراد را به جان عده‌ی دیگر بیاندازد. سویک در اینجا پیشنهاد می‌کند، مواردی را مورد نقد قرار دهید که از ما متفاوتند؛ که البته در اینجا به همه چیز و همه کس خلاصه می‌شود!

۷. همیشه حق با شما نیست؛ نیاز همیشه محق بودن را فراموش کنید.
اینکه همیشه حق با شما باشد چه ارزشی دارد؟ حتی اگر به راستی حق با شما باشد، چیزی را به دست نخواهید آورد. سویک در این باره می‌پرسد: "آیا نفس شما حقیقتا تا این اندازه بزرگ است؟ "

۸. جستجو برای پیدا کردن مقصر را کنار بگذارید.
بسیاری از افراد با این حرف موافقند. سویک معتقد است که ما باید مسئولیت زندگی خود را به عهده بگیریم؛ که البته محدودیت‌هایی نیز در این زمینه وجود دارد.

۹. از باور‌های محدودکننده‌ی خود دوری کنید .
سویک معتقد است که شما باید "بال‌های خود را باز کرده و پرواز کنید. " به بیان دیگر، نباید به خودتان بگویید که توانایی انجام برخی کار‌ها را ندارید؛ در کمترین حالت می‌توانید امتحان کنید. از طرف دیگر، کمی واقع گرایانه به توانایی‌های خود نگاه کنید.

۱۰. مقابل تغییرات مقاومت نکنید.
لومینیتا سویک می‌گوید: "سعادت خود را دنبال کنید و تغییرات را با آغوش باز قبول کنید؛ در مقابل آن‌ها مقاومت نکنید. " البته این احتمال نیز وجود دارد که سعادت برخی افراد شامل تغییرات نمی‌شود. سوال اینجاست که ما تا چه اندازه می‌توانیم چنین سعادتمندی را باور کنیم؟ تغییرات می‌توانند قدرتی باورنکردنی داشته باشند؛ اما نه برای تمامی افراد.

۱۱. بهانه جویی نکنید.
سویک معتقد است که ۹۹ درصد از بهانه‌هایی که استفاده می‌کنیم، اصلا حقیقی نبوده و رشد ما را متوقف می‌کنند. باید بدانید که کدامیک از آن‌ها واقعی هستند؛ که البته چندان ساده نیست. کشف حقیقت کار بسیار دشواری است؛ چرا که در اغلب موارد زودگذر است. مرز بین توضیح و بهانه بسیار باریک است. البته فکر نمی‌کنید که این هم یک بهانه باشد؟

۱۲. سعی نکنید که مطابق انتظارات دیگران زندگی کنید.
استیو جابز (بنیانگذار کمپانی اپل) به خوبی از این راهکار پیروی می‌کرد. سعی نکنید که مثل دیگران زندگی کنید. اعمال این روش نیز آسان نیست و تحت هیچ شرایطی برای برخی افراد، قابل اجرا نیست. بسیاری از مردم در تمام طول زندگی خود تلاش می‌کنند تا خود را از وابستگی‌ها رها کنند.

۱۳. در گذشته زندگی نکنید.
سویک در این باره می‌گوید: "چشم انداز دقیقی از آینده داشته باشید، خود را آماده کنید، اما همیشه در حال حضور داشته باشید. " این بدان معنا نیست که تمام نوستالژی‌های خود را کنار بگذارید. تنها برای درس گرفتن از اشتباهات گذشته به این زمان برگردید. سویک مصرانه معتقد است که زمان حال، تمام چیزی است که شما در اختیار دارید؛ اما گذشته نیز در درون آن نهفته است، اینطور نیست؟

۱۴. در گفتگو‌های ذهنی، سعی نکنید که خودتان را شکست دهید.
سویک معتقد است که بسیاری از مردم با طرز فکر منفی آغاز می‌کنند. او می‌گوید: "تصور نکنید تمام چیز‌هایی که ذهن شما می‌گوید، منفی بوده و در راستای شکست دادن شماست. " این حرف کاملا خردمندانه است؛ اما گاهی اوقات، افراد مثبت خستگی ناپذیر می‌توانند غیر قابل تحمل شوند. اینگونه از افراد در برخی موارد با حس شوخ طبعی بیگانه اند. آن‌ها تا حدی درباره‌ی همه چیز مثبت اندیشند که حتی چیزی برای خنداندن آن‌ها وجود ندارد.

۱۵. شما به کنترل دیگران نیاز ندارید.
احساس کنترل دیگران، همیشه وسوسه کننده است. با این کار فکر می‌کنیم که هیچ چیز با مشکل مواجه نمی‌شود. فراموش نکنید که راهکار‌های شما نیز با اشکال روبرو می‌شوند. سویک در این باره می‌گوید: "اجازه دهید که همه چیز و همه کس به همان شکلی باشد که می‌خواهد؛ شما خواهید دید که این روش احساس بهتری را در شما ایجاد می‌کند. "
منبع: برترین ها
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید