موزهای لکه‌دار مضر هستند؟

موزهای لکه‌دار مضر هستند؟

مصرف موزهای لکه‌دار برای بدن چه اثراتی می‌تواند داشته باشد؟ آیا این نوع موزها را باید دور انداخت یا مصرف آن‌ها برای بدن مفید است؟ پاسخ این سؤال را در ادامه می‌خوانید.

کد خبر : ۴۷۰۹
بازدید : ۲۷۵۰۱
فرادید | مصرف موزهای لکه‌دار برای بدن چه اثراتی می‌تواند داشته باشد؟ آیا این نوع موزها را باید دور انداخت یا مصرف آن‌ها برای بدن مفید است؟ پاسخ این سؤال را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش فرادید*، همه ما عاشق موز هستیم و نیمی از ما هم از خواص فوق‌العاده‌ی موز باخبر هستیم. این میوه خوشمزه می‌تواند به ما کمک کند تا در برابر بیماری‌ها مقاوم‌تر باشیم. تاکنون چندین پژوهش در مورد مصرف موز و خواص آن انجام شده است. این پژوهش‌ها نشان می‌دهند که موز می‌تواند از ما در برابر تومورها و بیماری‌ها محافظت کند.

آیا موزهای لکه‌دار مضر هستند؟

از نظر علمی، موزهایی که لکه‌‎های سیاه روی آن وجود دارد، از موزهای تازه‌ی سبزرنگ یا زردرنگِ بدون لکه مفیدتر هستند. در حقیقت، هر چه لکه‌های تیره روی موز بیشتر باشد، آن موز رسیده‌تر است.

علاوه بر این مسئله، علم به ما ثابت کرده که ترکیبات میوه‌ها همزمان با رسیده‌تر شدن آن‌ها تغییر می‌کنند. به همین دلیل است که رنگ موزها پس از رسیدن زرد شده و سطح آنتی اکسیدان آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.

موزهای رسیده برای تقویت دستگاه ایمنی بدن بسیار مفید هستند. نشاسته‌ی موز رسیده (لکه‌دار) پس از مصرف به قند تبدیل شده و گوارش آن به راحتی انجام می‌پذیرد.

همچنین مصرف روزانه یک یا دو عدد موز توصیه می‌شود، زیرا خوردن موز به تقویت دستگاه ایمنی کمک می‌کند. عملکرد موز در بدن مشابه عملکرد «لنتینان» است؛ لنتینان دستگاه ایمنی بدن را تحریک کرده و به عنوان «عامل ضد سرطان» در بدن شناخته می‌شود.

دانشمندان ژاپنی در تحقیقات خود اثبات کرده‌اند که یک موز کاملا رسیده «عامل نکروز تومور» را تولید می‌کند. عامل نکروز تومور (TNF) ماده‌ای است که با سلول‌های غیرعادی مبارزه کرده و توانایی شکست آن‌ها را نیز دارد. در تحقیقات پژوهشگران ژاپنی همچنین اثبات شد که عامل نکروز تومور می‌تواند بر تعداد گلبول‌های سفید خونی بیفزاید و به تقویت دستگاه ایمنی بدن نیز کمک کند.

در مجموع می‌توان گفت که موزهای رسیده از مزایای بی‌شماری برای سلامتی برخوردار هستند. موزهای لکه‌دار خواص ضد سرطانی قدرتمندی دارند، زیرا همان‌طور که گفتیم گلبول سفید تولید کرده و مانع جهش‌های سلولی می‌‎شود.

در نهایت نیز توجه داشته باشد که موزهای لکه‌دار را بلافاصله مصرف کنید و یا آن را در یخچال نگهداری کنید.

منبع: healthyfoodteam
ترجمه: وبسایت فرادید

۰
نظرات بینندگان
  • ديلمي ارسالی در

    آقاي پروفسور! شما بهتر مي دونيد كه موزها در انباري كه داخل آن با بخار گوگرد پر مي كنند زرد ميشه پس سياهي اين لكه ها به خاطر گوگرد مي باشد. نمي دوني بدون.

  • دایی جان ناپلئون ارسالی در

    موضوع ضد سرطان بودن موز لکه دار شایعه بوده و به شدت زرد می باشد

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید