هیچ کس آن را «خانه» نخواهد نامید!

هیچ کس آن را «خانه» نخواهد نامید!

در صحرای جنوب ایالت نیومکزیکو، جایی مابین محل اولین آزمایش اتمی و مرز مکزیک و ایالات متحده، شهری از دل خاک سر باز می‌کشد؛ شهری که کسی نمی‌تواند آن را «خانه» بنامد.

کد خبر : ۴۸۴۷
بازدید : ۱۲۵۴۸
هیچ کس آن را «خانه» نخواهد نامید!

فرادید | در صحرای جنوب ایالت نیومکزیکو، جایی مابین محل اولین آزمایش اتمی و مرز مکزیک و ایالات متحده، شهری از دل خاک بیرون آید؛ شهری که کسی نمی‌تواند آن را «خانه» بنامد.

به گزارش فرادید به نقل از سی ان ان، قرار است این شهر با جمعیتی 35 هزار نفری، ظاهری مدرن را به خود بگیرد. منطقه تجاری در قلب شهر، خانه‌های بالکن‌دار در حومه، خیابان‌های کاملا تمیز، پارک، فروشگاه و یک کلیسا از جمله مشخصات این شهر خواهد بود.

هیچ کس اما آن را «خانه» نخواهد نامید.

این پروژه در واقع پروژه «مرکز نوآوری، آزمایش و ارزیابی» با نام اختصاری سایت (CITE) خواهد بود که مدلی دقیق از یک شهر آمریکایی است. با این حال، از سایت (CITE) برای توسعه فناوری‌های جدید که آینده محیط شهری را تغییر خواهد داد، استفاده خواهد شد.

این برنامه یک میلیارد دلاری که بودجه آن توسط شرکت فناوری و مخابراتیِ «پگاسوس گلوبال هولدینگ» تامین می‌شود، در مساحتی به اندازه 38 کیلومتر مربع ساخته خواهد شد. پیش بینی می‌شود که از این پروژه در پیشبرد زمینه‌هایی نظیر حمل و نقل، ساخت و ساز، ارتباطات و امنیت استفاده شود.

مرکز سایت همچنین مناطقی ویژه‌ی توسعه روش‌های جدید کشاورزی، انرژی و پاکسازی آب خواهد داشت. علاوه بر آن، مرکز نوآوری، آزمایش و ارزیابی مجهز به شبکه جمع‌آوری اطلاعات زیرزمینی خواهد بود که بازخورد واقعی و همراه با جزئیات را فراهم خواهد کرد.

رابرت بروملی، مدیر اجرایی پگاسوس، می‌گوید: «در افق پیشِ روی ما، محصولات و تکنولوژی‌های جدید به نمایش درخواهد آمد.» از آنجایی که هیچ نگرانی در مورد جمعیت ساکن سایت وجود ندارد، می‌توان امکانات بی‌شماری را برای این مرکز تعبیه دید.

هیچ کس آن را «خانه» نخواهد نامید!
مرکز سایت در مجاورت محل اولین آزمایش اتمی آمریکا ساخته خواهد شد. زیرساخت‌ها و مناطق ویژه‌ای برای تامین انرژی، آب و کشاورزی در آن در نظر گرفته شده است

هیچ کس آن را «خانه» نخواهد نامید!
پژوهشگران در محوطه سایت با یکدیگر همکاری علمی خواهند داشت

در این مرکز، خودروهای بی‌سرنشین می‌توانند در خیابان‌ها تردد کنند و هواپیماهای بی‌سرنشینِ مخصوص کنترل ترافیک نیز بر تردد آن‌ها نظارت دارند. خانه‌های مسکونی مرکز سایت به شکلی طراحی شده‌اند که در برابر تمام بلایای طبیعی مقاوم هستند. البته نباید نقش ربات‌ها در خانه‌های آن را نادیده گرفت. منابع انرژی جایگزین نظیر سوخت توریوم نیز از جمله امکانات دیگر آن خواهد بود که قرار است در این مرکز آزمایش شود.

بروملی می‌گوید: «بسیاری از چیزهای جدید را می‌توان در این مرکز آزمایش کرد، تحت فشار قرار داد و یا حتی شکاند. در این مرکز، قوانین اتفاقات غیرمنتظره بررسی خواهند شد. این مرکز در حقیقت مانند آهن‌ربایی خواهد بود که آدم‌های دارای ایده و خلاقیت را جذب خواهد کرد. آن‌ها در اینجا نه تنها ایده‌های خود را آزمایش می‌کنند، بلکه می‌توانند با آن تعامل برقرار کنند.»

آقای بروملی مرکز سایت را به عنوان واسطه‌ای بین آزمایش و دسترسی عمومی یک ایده جدید تعریف می‌کند. از نظر او، فرآیند انجام شده در مرکز سایت محصولات فراوانی را عرضه بازار خواهد کرد، زیرا همواره بین سرمایه‌گذاری بر روی پژوهش‌ها و توسعه آن رابطه‌ای در موانعی وجود داشته است. به گفته آقای بروملی «ایالات متحده آمریکا در حال حاضر میلیاردها دلار بر روی پژوهشگران سرمایه‌گذاری می‌کند و تنها دو یا سه درصد آن را پس می‌گیرد، اما این مرکز سود بسیار بیشتری را به آمریکا بازخواهد گرداند.»

زمان ساخت
در ابتدا مکان دیگری برای ساخت این مرکز در نظر گرفته شده بود که مشکلاتی را به همراه داشت. اما درنهایت قرار شد که این مرکز در محل کنونی آن ساخته شود. بر اساس تخمین‌ها، مرکز سایت تا سال 2018 راه‌اندازی خواهد شد.

هیچ کس آن را «خانه» نخواهد نامید!
تکنولوژی‌ها جدید نظیر خودروی بدون سرنشین گوگل می‌توانند در این شهر آزمایش شوند

هیچ کس آن را «خانه» نخواهد نامید!
پهپادها برای مقاصد گوناگون به کار گفته خواهند شد

پگاسوس یادداشت تفاهمی را با ایالت نیومکزیکو امضا کرده و اطمینان آن‌ها را نسبت به اجرای تعهدات خود خواستار شده است. پگاسوس امیدوار است که با جذب پژوهشگران نخبه توانایی رقابت با «سیلیکون ولی» را داشته باشد.

نمونه‌های «شهر آینده» در جهان ایجاد شده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به شهر مصدر در امارات متحده عربی و پلن آی.تی. در پرتغال اشاره کرد. گفته می‌شود در شهر «پلن آی تی» بیش از 100 میلیون حسگر متصل به هم استفاده شده است. مدیران پگاسوس اما امیدوارند که شهر آن‌ها از شهرهای مشابه متمایز باشد.
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید