لاغرها فقط هویج و کرفس نمی‌خورند!

لاغری بین افراد جوان از محبوبیت بالایی برخوردار است. در طرف دیگر، بسیاری از افراد تلاش می‌کنند که رژیم غذایی خود را به شکلی تنظیم کنند تا بتوانند کمی از وزن خود بکاهند. حال سوال اینجاست که آدم‌های لاغر چه چیزهایی می‌خورند تا لاغر بمانند؟

کد خبر : ۶۳۳۷
بازدید : ۴۰۸۸
فرادید | لاغری بین افراد جوان از محبوبیت بالایی برخوردار است. در طرف دیگر، بسیاری از افراد تلاش می‌کنند که رژیم غذایی خود را به شکلی تنظیم کنند تا بتوانند کمی از وزن خود بکاهند. حال سوال اینجاست که آدم‌های لاغر چه چیزهایی می‌خورند تا لاغر بمانند؟

به گزارش فرادید*، اینگونه نیست که افراد لاغر فقط هویج و ساقه کرفس بخورند. آن‌ها رژیم غذایی متنوعی دارند، اما هر چیزی را در زمان مناسب خود مصرف می‌کنند.

جو دو سر
مصرف پوره سرشار از فیبر در صبح می‌تواند متابولیسم بدن شما را زودتر از موعد فعال کند، به شکلی که تا زمان ناهار احساس گرسنگی نخواهید کرد. نتایج یک پژوهش نشان داد افرادی که کمتر از شش گرم فیبر غذایی در روز مصرف می‌کنند نسبت به کسانی که 11 گرم در روز مصرف می‌کنند، در یک بازه‌ی 10 ساله حدود 3.5 کیلوگرم بیشتر افزایش وزن خواهند داشت. (یک کاسه پر از پوره که با یک موز کوچک و چند بادام تزیین شده است، نزدیک به 11 گرم فیبر غذایی خواهد داشت.)

آووکادو
بیشتر افراد فکر می‌کنند آووکادو به علت چربی بالایش نمی‌تواند گزینه‌ای مناسب برای کاهش وزن باشد. اما مطالعه‌ی منتشر شده در ژورنال نیوتریشن نشان داد که به افرادی که نصف یک آووکادو را هنگام ناهار مصرف می‌کنند احساس سیری دست داده و میل آن‌ها به خوردن غذا کمتر می‌شود.

چربی‌های تک‌سیرنشده‌ی سالم می‌‎توانند قند خون را کنترل کنند که این کار می‌تواند مانع گرسنگی شود.

فلفل قرمز تند
دانشمندان دانشگاه پردوی ایالات متحده آمریکا دریافتند که افرادی که فلفل قرمز تند را در کنار غذایشان مصرف می‌کنند، اشتیاق کمتری به غذاهای شیرین، با نمک و چرب دارند.

چای سبز
مطالعه‌ی انجام شده توسط محققان ژاپنی نشان داد افرادی که پنج فنجان چای سبز در روز مصرف می‌کنند نسبت به کسانی که تنها یک فنجان چای سبز در روز مصرف می‌کنند، چربی بیشتری (به ویژه چربی شکم) می‌سوزانند. دلیل این اتفاق نیز وجود کتیچین در چای سبز است. گفته می‌شود که کتیچین باعث افزایش انرژی مصرفیِ بدن شده و در سوزاندن چربی‌ها به شما کمک می‌کند.

آجیل
نتایج مطالعه‌ی انجام شده در یک ژورنال بریتانیایی نشان داد افرادی که به طور مرتب آجیل مصرف می‌کنند، نسبت به کسانی که اصلا آجیل مصرف نمی‌کنند، لاغرتر هستند. آجیل‌ها سرشار از پروتئین و فیبر بوده و مانع گرسنگی شما می‌شوند. بین آجیل‌ها، بادام و بسته دارای کمترین میزان انرژی و چربی هستند.

منبع: Reader's Digest
ترجمه: وبسایت فرادید
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید