هر چقدر می‌خواهید بدون نگرانی از بوی دهان سیر بخورید!

دو کار‏آفرین ایتالیایی با اعمال مهندسی ژنتیکی روی سیر، موفق به پرورش سیری شده اند که طعم مطبوعی دارد، به آسانی هضم می شود و از همه مهمتر، سبب بوی بد دهان نمی شود.

کد خبر : ۱۶۳۰۳
بازدید : ۵۵۳۰
دو کار‏آفرین ایتالیایی با اعمال مهندسی ژنتیکی روی سیر، موفق به پرورش سیری شده اند که طعم مطبوعی دارد، به آسانی هضم می شود و از همه مهمتر، سبب بوی بد دهان نمی شود.

سیر با كمترین مقدار كالری، عملكرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد. با وجودیكه سیر عطر و طعم ویژه ای به غذا می بخشد، اكثر افراد به دلیل بوی دهان از مصرف آن اجتناب می كنند.

برای حل این مشكل، دو كارآفرین ایتالیایی سیر را به گونه ای مهندسی ژنتیكی كرده اند كه علاوه بر حفظ تمام خواص، هضم آن ساده تر شده و سبب بوی دهان نمی شود. ایده تولید این محصول زمانی به فكر این دو كارآفرین خطور كرد كه حدود سه سال پیش، یك كشاورز ایتالیایی موفق به كشت سیری شد كه هر حبه آن 300 تا 800 گرم وزن داشت.

این وزن 10 برابر یك حبه سیر عادی بود. این محصول ایده اولیه تولید سیر مهندسی ژنتیكی شده این دو كارآفرین ایتالیایی بوده است. قرار است این محصول بازار ایتالیا را تسخیر كند و وارد تمام رستوران های ایتالیایی شود، به علاوه از آن برای تولید عصاره هایی با خواص غذایی و دارویی استفاده شود. از اين خواص سير نبايد غافل شويد:

ماده ای موثر در درمان آكنه و بیماری های پوستی
با توجه به گزارش نشریه Angewandte Chemie ، سیر گیاهی فوق العاده در درمان انواع ناراحتی های پوستی و آكنه محسوب می شود. آلیسین موجود در سیر از اثرات مخرب رادیكال های آزاد جلوگیری می كند و با نابودكردن باكتری ها، در درمان جای جوش، بیماری های پوستی و آكنه موثر است.

از ریزش مو جلوگیری می كند
به گزارش نشریه Dermatology, Venerology and Leprology، سیر حاوی مقادیر بالای سولفور و پروتئین كراتین است. این پروتئین در رشد مو نقش مهمی دارد. قرار دادن سیر روی پوست سر باعث تحریك ریشه مو و رشد مجدد مو می شود.

از بروز سرماخوردگی جلوگیری می كند
بر اساس گزارش نشریه Advances In Therapy، آلیسین موجود در سیر به دفع ویروس ها كمك می كند. این مطالعه نشان می دهد كه مصرف روزانه مكمل سیر، احتمال سرماخوردگی را 63 درصد كاهش می دهد.

باعث كاهش فشار خون می شود
به گزارش نشریه Pharmaceutical Sciences، سولفور موجود در سیر باعث گشادشدن رگ های خونی و كاهش فشار خون می شود. مصرف سیر و مكمل آن در سالمندان و به خصوص بیماران دیابتی باید تحت نظر پزشك انجام شود.

بیماری های قلبی را كاهش می دهد
سیر با كاهش كلسترول، نقش مهمی در كاهش بیماری های قلبی دارد. این ماده غذایی از ایجاد لخته های خونی و تصلب شرایین جلوگیری می كند.
باعث افزایش عملكرد فیزیكی و انرژی می شود
سیر باعث افزایش عملكرد فیزیكی بدن و انرژی می شود. در دوران باستان از این ماده غذایی برای افزایش كارایی كارگران استفاده می كردند. سیر باعث بهبود عملكرد ورزشكاران و جلوگیری از خستگی ناشی از ورزش می شود.

-حاوی ویتامین های گروه B، A و C و مواد معدنی پتاسیم، روی، آهن، مس، سلنیوم و منگنز است.
-با مقادیر بالای آنتی اكسیدان، خاصیت ضد سرطانی دارد
-دردهای ناشی از آرتروز را كاهش می دهد
-باعث كاهش وزن می شود
-ضد آلرژی است
-میزان قند خون را كاهش می دهد
-از دندان درد جلوگیر می كند
-سیستم گوارشی را بهبود می بخشد
-كبد را تصفیه می كند
-در درمان بیماری پوستی پسوریازیس موثر است
-انواع حشرات مزاحم مانند پشه را دور می كند
-خاصیت ضد باكتری و ضد قارچ دارد
-از بروز تبخال جلوگیری می كند
محققان مصرف روزی تا چهار حبه سیر، هریك به وزن یك گرم را توصیه كرده اند.

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید