با کالاهایی که تاریخ مصرف ندارند چه کنیم؟
تاریخ مصرف مواد غذایی بر روی بستهبندی آنها درج شده است. اما کالاهایی هستند که میتوان سالها از آنها استفاده کرد بدون آن که خراب شوند.
کد خبر :
۲۸۳۹۸
بازدید :
۱۴۳۸
فرادید | تاریخ مصرف مواد غذایی بر روی بستهبندی آنها درج شده است. اما کالاهایی هستند که میتوان سالها از آنها استفاده کرد بدون آن که خراب شوند.
به گزارش فرادید به نقل از دویچه وله، یکی از این کالاها برس موی سر است. هرقدر که برس را بشورید باز هم چربی، "شوره" و دیگر موادی که میتوانند بعدا برای پوست سر و مو زیانبار باشند به روی آن باقی میمانند. باید دانست که تاریخ مصرف یک برس مو حداکثر ۲ سال است.
کسی که "بوی پا" مشامش را آزرده باشد، تعجب نمیکند که باید مراقب کفش ورزشیای بود که عرق پا به آن جذب میشود. کفش ورزشی که جایگاه بسیار مناسبی برای رشد انواع و اقسام باکتریها است را حتی اگر سالم هم باشد باید حداکثر سالی یک بارعوض کرد. کفشهای مخصوص دو و میدانی را باید بعد از هر ۶۰۰ کیلومتر جایگزین کرد.
به گزارش فرادید به نقل از دویچه وله، یکی از این کالاها برس موی سر است. هرقدر که برس را بشورید باز هم چربی، "شوره" و دیگر موادی که میتوانند بعدا برای پوست سر و مو زیانبار باشند به روی آن باقی میمانند. باید دانست که تاریخ مصرف یک برس مو حداکثر ۲ سال است.
کسی که "بوی پا" مشامش را آزرده باشد، تعجب نمیکند که باید مراقب کفش ورزشیای بود که عرق پا به آن جذب میشود. کفش ورزشی که جایگاه بسیار مناسبی برای رشد انواع و اقسام باکتریها است را حتی اگر سالم هم باشد باید حداکثر سالی یک بارعوض کرد. کفشهای مخصوص دو و میدانی را باید بعد از هر ۶۰۰ کیلومتر جایگزین کرد.
بالش را باید حداکثر بعد از سه سال تعویض کرد. اکثر مردم روکش بالش و پتو را بطور مرتب میشورند، اما درون بالش از آنجایی که از پر، پنبه، الیاف و یا اسفنج پر شده و انسان به هنگام خواب نیز عرق میکند، بعد از مدتی این الیاف به محلی از تجمع باکتریها و میکروبها تبدیل میشوند. بالش که دائما با دهان، بینی، چشم و گوش در تماس است، میتواند به عاملی برای انتقال بیماری تبدیل شود.
باید دقت داشت، کرم ضد آفتابی که در این تابستان از آن استفاده شده، در تابستان سال بعد از قدرت بازدارندگی و حفاظت کمتری برخوردار است.
مکیدن و گاززدن دائمی پستانک باعث ایجاد ترکیدگی بسیار ریز بر روی آن میشود. اکثر تولید کنندگان عمر پستانک را بین ۲ تا ۳ سال عنوان میکنند. پستانکهایی که برای از بین بردن میکروبها و باکتریها بطور مرتب در آبجوش قرار نگیرند را باید بعد از دو تا پنج هفته به دور انداخت.
اسفنج محل مناسبی برای رشد و نمو میکروبها و باکتریها است. حداکثر بعد از دو هفته باید آن را دورانداخت و از اسفنج جدید استفاده کرد.
۰