پیشنهادهای ضد آنفولانزایی

پیشنهادهای ضد آنفولانزایی

اگر نمی‌توانید در مواقع سرماخوردگی سالاد بخورید،‌ می‌توانید از آب سبزی‌ها به‌عنوان جایگزین استفاده کنید. این نوشیدنی، مقدار قابل‌توجهی از آنتی‌اکسیدان‌ها را برای بدن فراهم می‌کند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

کد خبر : ۴۳۷۶۸
بازدید : ۱۲۳۱
پیشنهاد های ضد آنفولانزایی
آنفلوانزا و سرماخوردگی که جزو بیماری‌های شایع هستند و براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، تقریبا 80 درصد افراد را در فصل‌های سرد سال درگیر می‌کنند، علائم مختلفی از تب و گلودرد گرفته تا سرفه و آبریزش دارند. این علائم، در برخی از افراد خفیف‌تر و در برخی از افراد شدیدتر هستند. شاید شما هم دوست داشته باشید بدانید که آیا راه خوراکی مناسبی در کنار دارودرمانی و استراحت برای تخفیف علائم سرماخوردگی وجود دارد یا نه؟

6 پیشنهاد ضدسرفه

1. زنجبیل؛ یکی از بهترین خوراکی‌ها برای درمان سرفه زنجبیل است. اگر می‌خواهید سرفه خیلی سریع برطرف شود، باید چای زنجبیل بنوشید یا چند تکه زنجبیل را بجوید. می‌توانید از عسل برای شیرین کردن چای زنجبیل کمک بگیرید. زنجبیل خاصیت ضدالتهابی ویژه‌ای دارد که به درمان سرفه و دیگر علائم همراه آن کمک می‌کند.

2. غذاهای داغ و تند؛ کاملا درست است که غذاهای داغ و تند می‌توانند سرفه و سرماخوردگی را درمان کنند. اگر سرفه واقعا شما را به دردسر انداخته، باید غذاهای تند مثل غذاهایی که با فلفل چیلی تهیه می‌شوند، امتحان کنید. مردم بسیاری از نقاط جهان، از غذاهای سنتی چینی که ذاتا تند هستند، برای درمان سرفه استفاده می‌کنند.

3. سوپ مرغ؛ گزینه بعدی برای درمان سرفه، سوپ مرغ است که استفاده از آن، پیشینه کهنی دارد. البته باید از انواع سبزی‌ها،‌ کلم، سیر و هویج برای پختن سوپ مرغ استفاده کنید تا اثرگذاری آن را افزایش بدهید. اضافه کردن سیر به این سوپ، هم طعم بهتری به آن می‌دهد و هم به درمان سریع‌تر سرفه کمک می‌کند.

4. سیر؛ اضافه کردن سیر به وعده‌های غذایی و غذاهای مختلف باعث می‌شود سرفه خیلی سریع از بین برود. سیر، باکتری‌های موجود در گلو را نابود می‌کند و در نتیجه توانایی زیادی برای برطرف کردن سرفه دارد. جویدن چند حبه سیر هم می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی داشته باشد.

5. انواع مرکبات؛ استفاده از انواع مرکبات مانند لیموترش، پرتقال و لیموشیرین برای برطرف کردن سرفه ضروری است. شما می‌توانید از آب طبیعی مرکبات برای از بین بردن سرفه کمک بگیرید. ویتامین C موجود در این میوه‌ها، واقعا برای بدن مهم است و سرفه را به‌خوبی درمان می‌کند.

6. چای نعناع؛ نعناع حاوی ماده مهمی به ‌نام منتول است که می‌تواند به تسکین گلودرد و سرفه‌های خشک کمک کند و عملکردی مشابه با داروهای ضداحتقان داشته باشد. محصولات بسیاری مانند مکمل‌های غذایی، قرص‌ها و چای‌های گیاهی با استفاده از نعناع تولید می‌شوند. شما می‌توانید 3 بار در روز از چای نعناع استفاده یا این گیاه را به وعده‌های غذایی اضافه کنید.

4 پیشنهاد ضدگلودرد

1. لیمو و عسل؛ یکی از موثرترین درمان‌های خانگی برای تسکین گلودرد، استفاده از معجون آب جوش با عسل و لیمو است. عسل واقعا توانایی قابل‌توجهی در مقابله با سرفه دارد.

2. پوره سیب‌زمینی؛ غذاهای دارای بافت پوره‌ای و نرم،‌ مانند پوره سیب‌زمینی، برای افرادی که گلودرد دارند، واقعا مناسب هستند. درواقع، سیب‌زمینی هیچ خاصیت دارویی ویژه‌ای برای درمان گلودرد یا سرفه ندارد، اما افراد دچار گلودرد می‌توانند به ‌راحتی آن را بخورند.

3. مریم‌گلی؛ مریم‌گلی فقط به‌دلیل عطرش مهم نیست زیرا 3 ویژگی مهم دیگر دارد؛ ضدعفونی‌کننده، ضدباکتری و قابض (جمع‌کننده). به همین دلیل است که در درمان‌های سنتی معمولا از مریم‌گلی برای درمان گلودرد استفاده می‌شود.

4. چای بابونه؛ بابونه، گیاه دارویی دیگری است که جایگاه ویژه‌ای در درمان‌های سنتی گلودرد دارد. این گیاه بیشتر از همه به علت خاصیت ضددرد آن شناخته می‌شود، اما خاصیت ضدگرفتگی هم دارد و درنتیجه سرفه و گلودرد را تسکین می‌دهد.

5 پیشنهاد ضدتب

1. مایعات؛ بیماران دچار تب باید تا چند روز میزان استفاده از آب و آب‌میوه‌های طبیعی را افزایش بدهند. نوشیدن آب پرتقال طبیعی به فاصله هر 3 ساعت، واقعا برای کاهش تب موثر است. این آب‌میوه، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و توانایی بدن را برای مبارزه با تب افزایش می‌دهد.

2. سوپ مرغ؛ سوپ مرغ، علاوه بر فراهم کردن مایعات لازم برای بیماران دچار تب، میزان زیادی از مواد مغذی و پروتئین‌ها را هم به بدن آنها می‌رساند. این سوپ، علائم سرماخوردگی را کاهش می‌دهد و می‌تواند تب را هم از بین ببرد. هرچه میزان سبزی‌ها در سوپ مرغ بیشتر باشد، آنتی‌اکسیدان بیشتری به بدن می‌رسد.

3. مواد غذایی پروبیوتیک؛ این مواد غذایی حاوی باکتری‌های سالم و مفید برای بدن هستند که اثربخشی آنها برای درمان تب و سرفه اثبات شده است. حتی کودکان می‌توانند از مواد غذایی پروبیوتیک به‌عنوان آنتی‌بیوتیک استفاده کنند. ماست‌های پروبیوتیک، یکی از گزینه‌های در دسترس شما هستند.

4. رژیم غذایی نرم؛ رژیم غذایی نرم شامل سبزی‌های بخارپز، فرنی‌ها و حریره‌ها، تخم‌مرغ آبپز و ماست می‌شود. انتخاب اصطلاح «نرم» برای این رژیم غذایی، ‌یک دلیل اصلی دارد. درواقع، این مواد غذایی به ‌راحتی هضم می‌شوند و انرژی لازم را برای تسریع در روند بهبود برای بدن فراهم می‌کنند.

5. میوه‌های تازه؛ میوه‌هایی مانند پرتقال، سیب، انگور، لیمو و آناناس، واقعا برای بیماران دچار تب مفید هستند. این میوه‌ها هم مقدار زیادی ویتامین برای بدن فراهم می‌کنند و هم روند بهبود را تسریع می‌کنند. فراموش نکنید بیمارانی که تب دارند نباید از کمپو‌ت‌های میوه استفاده کنند.

5 پیشنهاد ضدسرماخوردگی

1. ساندویچ بوقلمون؛ گوشت بوقلمون دارای پروتئین بدون چربی است که همیشه به‌عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم روی آن تاکید می‌شود. شاید بعضی از افراد به ساندویچ بوقلمون خانگی علاقه‌ای نداشته باشند، اما این غذا انرژی فوق‌العاده‌ای به بدن برای مبارزه با بیماری می‌دهد.

2. آب سبزی‌ها؛ اگر نمی‌توانید در مواقع سرماخوردگی سالاد بخورید،‌ می‌توانید از آب سبزی‌ها به‌عنوان جایگزین استفاده کنید. این نوشیدنی، مقدار قابل‌توجهی از آنتی‌اکسیدان‌ها را برای بدن فراهم می‌کند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

3. چای گرم؛ نوشیدن چای سبز، چای اولانگ و چای سیاه، سطح آنتی‌اکسیدان‌ها را در بدن بالا می‌برد. بخار این چای‌ها نیز می‌تواند به باز کردن بینی کمک کند. اضافه کردن عسل و لیمو هم می‌تواند اثربخشی این چای‌ها را افزایش بدهد. اگر کافئین برای شما خوب نیست، از انواع بدون کافئین یا چای‌های گیاهی استفاده کنید.

4. موز؛ مصرف موز به هر صورتی که باشد، واقعا برای دستگاه گوارش و افراد مبتلا به سرماخوردگی مفید است. این میوه، یکی از بهترین انتخاب‌های غذایی برای افرادی است که در مواقع سرماخوردگی، با حالت تهوع، استفراغ و اسهال مواجه می‌شوند.

5. نوشیدنی‌های جایگزین غذا؛ اگر اشتهای شما به ‌علت سرماخوردگی واقعا کم شده، می‌توانید از نوشیدنی‌های جایگزین غذا برای دریافت مواد مغذی و کالری‌های مورد نیاز بدن استفاده کنید. انواع بدون لاکتوز، کم‌قند و دارای حداقل 6 گرم پروتئین، واقعا گزینه‌های مناسبی هستند.
منبع: برترین‌ها
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید