تصاویر/ داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی

تصاویر/ داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی

خودروهای گران‌قیمت و قدیمی این سریال که عمدتا از برندهای آلمانی، آمریکایی و فرانسوی هستند، به سریال رنگ و بوی جالبی داده و تصویری واقعی تر از حوادث و اتفاقات دهه 30 و 40 میلادی را به مخاطب ارائه می‌کند

کد خبر : ۴۵۲۷۸
بازدید : ۱۲۲۸۷
فرادید | سریال شهرزاد در حالی فصل دو خود را به پایان رساند که موجی از ناامیدی را در بین مخاطبانش رقم زده است. برخلاف فصل نخست که پر بود از تازگی، هیجان، تعلیق و داستان، فصل دوم بیشتر حاشیه‌ای بود جنجالی بر فصل نخست.این سریال به واقع حلاوت و شیرینی خود را در بخش دوم حفظ نکرد گرچه به لطف کارگردانی خوب حسن فتحی هنوز هم سریالی پر جزئیات است. برای نمونه خودروهای این سریال مثنوی هفتاد من کاغذی است که می‌توان بارها به آن پرداخت.
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
به گزارش فرادید، این سریال که در خلال تولیدش از اقسام مختلفی از خودروهای ارزشمند کلاسیک استفاده شده، خودروهایی را در روال داستانی خود به کار گرفته که اغلب آنها نیز برای علاقمندان شناخته شده نیستند. این خودروهای گران‌قیمت که عمدتا از برندهای آلمانی، آمریکایی و فرانسوی هستند، به سریال رنگ و بوی جالبی داده و تصویری واقعی‌تر از حوادث و اتفاقات دهه 30 و 40 خورشیدی را به مخاطب ارائه می‌کند. اینجا به خودروهایی پرداخته‌ایم که بیش از دیگر برندها در خلال فیلم دیده می‌شوند و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دوج کورنت 1949
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
این سدان مجلل در فاصله 1949 تا 1952 تولید شد و در بازارهای بزرگ، فروش مناسبی را تجربه کرد که این موضوع عمدتا به دلیل اتاق‌های مختلفی است که کورنت اعم از لیموزین، کوپه، استیشن‌واگن و سدان در آن قالب تولید شد. یک موتور شش سیلندر 8/3 لیتری که 103 اسب‌بخار نیرو داشت در کنار یک جعبه‌دنده سه سرعته باعث می‌شد تا کورنت تا 140 کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد در حالی‌که تا 5 نفر سرنشین بزرگسال را می‌توانست جابجا کند. دوج تا هشت نسل به تولید این خودرو ادامه داده و سپس در سال 1979 برای همیشه پرونده این مدل را بایگانی کرد. کورنت با آن سطح از قیمت و طراحی، در کنار مرسدس‌بنز، از لوکس‌ترین خودروهای این سریال و به نوعی نماد خانواده مرفه بزرگ‌آقا است.

واکسهال کرستا 1955
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
این خودروی انگلیسی به عنوان سدانی کوچک و اقتصادی در یک دوره سه ساله از 1955 تا 1958 فروشی بالغ بر 165 هزار دستگاه را به ثبت رساند و در فیلم از سوی هاشم دماوندی، پدر فرهاد دماوندی که روزنامه‌نگاری تحول‌خواه بود مورد استفاده قرار می‌گرفت. موتور این واکسهال قدیمی یک نمونه 3/2 لیتری شش سیلندر است که از طریق یک جعبه دنده سه سرعته دستی نیرو را به چرخ‌خای عقب منتقل می‌کند.

مرسدس بنز 180
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
در جای‌جای فیلم نشانی از این سدان مجلل آلمانی دیده می‌شود اما عمدتا مدل 180 از سوی جمشید سعادت، پدر شهرزاد مورد استفاده قرار می‌گرفت. این خودرو به نوعی جد قدیمی مرسدس ای کلاس است که به عنوان یک سدان متوسط لوکس، در همه جای دنیا طرفدار دارد.

شورولت فلیت‌مستر 1947
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
این اتومبیل آمریکایی یکی از مهم ترین شکست‌های تاریخ برند شورولت محسوب می‌شود که با وجود برنامه‌ریزی گسترده برای مونتاژ آن در 11 کارخانه مختلف، تنها دو سال در خط تولید ماند و برای همیشه پرونده ان بسته شد.در سریال شهرزاد این خودرو به سرهنگ تیموری تعلق داشت که از شخصیتی مرموز و پیچیده برخوردار بود.

مرسدس بنز 170
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
این خودروی لوکس در سال 1949 وارد خط تولید شد و یکی از پرفروش‌ترین محصولات عصری است که در آن بنز حاکم بلامنازع بازار سدان‌ها بود. از قضا تاکسی سریال شهرزاد هم، همین خودرو است که به عنوان جد قدیمی مرسدس کلاس ای امروزی،در یکی از مهم‌ترین سکانس‌های فیلم هم دیده می‌شود آنجا که شهرزاد در روز کودتای 28 مرداد 32 به دنبال فرهاد به مرکز شهر می‌رود اما فرهاد در اثر قتل یدی جلوی چشمش دستگیر و به زندان فرستاده می‌شود.

مرسدس بنز 220 مدل 1953
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
این خودرو که اخیرا و در فصل جدید به این سریال اضافه شده مدل 1953 است مورد استفاده عمع بلقیس، خواهر بزرگ‌آقا است که قرار است بر روند داستان تاثیرات مهمی بگذارد. مدل 220 هم که به عنوان یک کوپه لوکس و گران قیمت شناخته می‌شود، با استفاده از یک موتور 80 اسب بخاری شش سیلندر و 2/2 لیتری، امروزه در نسخه‌های سالم قیمت بسیار گزافی دارد.

فورد فایرلاین 1955
داستان چهارچرخ‌های نوستالژیک یک مثلث عشقی
این اتومبیل دو رنگ جذاب و جوان‌پسند تنها مورد استفاده قباد دیوان سالار بود و به عنوان نمادی از سرخوشی، بی‌خیالی و لذت طلبی طبقات مرفه آن عصر در فیلم جای گرفته است. فایرلاین خودروی کلاسیک ارزشمندی است که در انواع دو درب و چهار درب، از موتورهای شش و هشت سیلندر استفاده می‌کرد که شتاب بالایی را به این کوپه آمریکایی هدیه می‌داد.
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید