جزئیات پرونده آزار جنسی پسران نوجوان شوشتری

جزئیات پرونده آزار جنسی پسران نوجوان شوشتری

گفته می‌شود متهم اصلی این پرونده فردی معروف به احمد تن‌تن است که چهار کودک را مورد آزارواذیت قرار داده و از صحنه تعرض به این بچه‌ها فیلم‌برداری کرده‌است.

کد خبر : ۶۴۵۱۴
بازدید : ۲۳۵۳۳

سه مرد جوان که چند پسر نوجوان را مورد تجاوز قرار داده و از آن‌ها فیلم‌برداری کرده‌اند توسط پلیس شوشتر دستگیر شدند. این دستگیری در حالی رخ داده که متهم اصلی پرونده سابقه‌دار بوده و به گفته مقامات مسئول، به دلیل اینکه بیماری روانی داشته آزاد شده است.


به گزارش روزنامه شرق؛ گفته می‌شود متهم اصلی این پرونده فردی معروف به احمد تن‌تن است که چهار کودک را مورد آزارواذیت قرار داده و از صحنه تعرض به این بچه‌ها فیلم‌برداری کرده‌است.


این فیلم ابتدا در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. این در حالی بود که تا زمان انتشار فیلم شکایتی به مأموران پلیس ارائه نشده بود.


به محض انتشار این فیلم، پلیس فتا در شهرستان شوشتر کار اطلاعاتی خود را برای پیگیری موضوع آغاز و عامل انتشار فیلم را شناسایی و بازداشت کرد. این در حالی بود که پلیس متوجه شد فردی که در فیلم در حال آزار پسر نوجوان است مجرم سابقه‌داری است که پیش از این هم پرونده‌ای در دستگاه قضائی داشته. به فاصله چندساعت دو متهمی که در فیلم حضور داشتند و همچنین منتشرکننده فیلم بازداشت شدند.


در اولین بازجویی‌ها مشخص شد احمد تن‌تن که بچه‌ها را مورد آزار قرار داده، تهدید کرده درصورتی‌که آن‌ها قصد شکایت داشته باشند فیلم تجاوز را منتشر می‌کند، اما خانواده‌ها مرعوب نشدند و تصمیم به شکایت گرفتند. متهم برای منصرف‌کردن آن‌ها یک فیلم منتشر کرد که همین فیلم هم منجر به بازداشت او حتی قبل از شکایت شد.


یک منبع آگاه درباره این متهم به خبرنگار ما گفت: متهم به بیماری روانی مبتلاست و به همین دلیل او را احمد کارت قرمز هم صدا می‌زدند. او خانه و مکان مشخصی ندارد و مردم به او آب و غذا می‌دادند و کمکش می‌کردند. این فرد در خیابان به مردم حمله می‌کرد و آن‌ها را مورد ضرب‌وجرح قرار می‌داد و حتی اقدام به خودزنی می‌کرد، به همین دلیل یک‌بار دستگیر شد و، چون جراحات وارده به شاکی سنگین بود، احمد محکوم شد.


در همین حال دادستان شوشتر در تشریح جزئیات پرونده گفت: در پی انتشار فیلم در فضای مجازی و اطلاع دادستانی از موضوع، فورا و قبل از شکایت شاکی خصوصی دستگاه قضا به موضوع ورود کرد و این فرد دستگیر و با قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد.


وی افزود: تحقیقات تکمیلی در حال انجام است و درمجموع سه نفر در رابطه با این پرونده دستگیر شده‌اند که دو نفر به این عمل شنیع اقدام کرده و یک نفر از آن‌ها به تهیه فیلم مبادرت ورزیده است.


موسوی با تأکید بر رسیدگی سریع و قاطع به این پرونده با توجه به حساسیت موضوع، خاطرنشان کرد: برخی از خانواده‌های این نوجوانان در دادسرا حضور یافته و تاکنون دو خانواده، به طرح شکایت اقدام کرده‌اند.


فرماندار شوشتر نیز در توضیح آنچه اتفاق افتاده است گفت: متهم اصلی پرونده پیش از این بازداشت شده بود، اما با توجه به اینکه بیمار روانی تشخیص داده شد، آزاد شده بود. او به ایرنا گفت: زمانی که این فیلم منتشر شد، هم توزیع‌کننده، هم فیلم‌بردار و هم این فرد بازداشت شدند. حسین پنبه‌دانه‌پور، فرماندار شوشتر، در پاسخ به اینکه پرونده در چه مرحله‌ای از رسیدگی قرار دارد، تصریح کرد: درحال‌حاضر متهمان و مدارک در اختیار مقام قضائی قرار گرفته‌اند و پرونده در انتظار صدور رأی است.


فرماندار شوشتر در واکنش به اینکه برخی رسانه‌های خارجی که مدعی شده‌اند این خانواده‌ها تهدید شده‌اند در صورت انتشار اخبار ماجرا با آن‌ها برخورد خواهد شد، می‌گوید: چنین چیزی اصلا صحت ندارد و دادستان خانواده‌های محترم این کودکان را خواسته است. برخی شکایت خود را تحویل داده‌اند و برخی هم در حال تکمیل و ت

حویل هستند تا به اعمال قانون از سوی قوه قضائیه کمک کند. وی ادامه داد: ان‌شاءالله قوه قضائیه با اشد مجازات با آن‌ها برخورد خواهد کرد. ما با جدیت در شورای تأمین پیگیر این ماجرا هستیم، چراکه آبروی شهرستان و استان را به مخاطره انداخته‌اند.


پنبه‌دانه‌پور در پاسخ به اینکه چرا این فرد با وجود سابقه و حکم سنگینی که گفته می‌شود دریافت کرده، از زندان آزاد و به حال خود رها شده بود، تصریح کرد: این موضوع را دوستان در قوه قضائیه با توجه به قانون باید پاسخ دهند، اما بر اساس پیگیری‌هایی که بنده انجام دادم، گفتند این فرد بیماری روانی دارد و طبعا به دلیل تأیید این موضوع آزاد شده است. باید این را در نظر بگیریم که ما در کشور قانون داریم و چیزی فراتر از قانون وجود ندارد و حتما دوستان ما در قوه قضائیه بر اساس قانون عمل کرده‌اند.


بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ما، قربانیان این حادثه برای طی مراحل قانونی به پزشکی‌قانونی معرفی شده اند تا مورد معاینه دقیق قرار بگیرند.


گفته می‌شود این بچه‌ها به‌لحاظ روانی نیز آسیب بسیار شدیدی دیده‌اند، اما درحال‌حاضر امنیت آن‌ها و خانواده‌هایشان از سوی مسئولان تأمین شده و پرونده در حال طی‌کردن مراحل تحقیق از متهمان و شاکیان پرونده است.


تحلیل یک روان‌شناس
مریم رامشت، روان‌شناس و استاد دانشگاه، درباره پاسخ به این سؤال که چرا احمد‌تن‌تن علاوه‌بر تجاوز اقدام به انتشار فیلم این تجاوز به صورت خودخواسته کرده است، می‌گوید: آنچه درباره این فرد می‌توان گفت: این است که متهم قطعا دچار اختلال شخصیت از نوع نمایشی است. درباره این‌گونه مجرمان می‌توان گفت که این افراد قطعا در دوران نوجوانی مورد تجاوز و تحقیر قرار گرفته‌اند. درواقع ترس و تحقیر ناشی از این تجاوز تا بزرگسالی همراه آن‌ها بوده است و برای مقابله با این ترس اقدام به تکرار آن کار می‌کنند. برخی از متجاوزان به کودکان یا نوجوانان در خفا دست به این کار می‌زنند. این افراد اقدام به علنی‌کردن موضوع نمی‌کنند، زیرا قصد دارند با تحقیر و ترس خود مقابله کنند، اما وقتی فردی فیلم منتشر می‌کند درواقع قصد دارد این تحقیر را به دیگران منتقل کرده و قدرت‌نمایی کند و بگوید که دیگران نمی‌توانند او را مورد تحقیر قرار دهند.


رامشت همچنین درباره اینکه این افراد دارای چه سبک زندگی‌ای هستند نیز می‌گوید: این افراد از کودکی از سوی نزدیکان خود به‌شدت تحقیر شده‌اند. تحقیر فصل مشترک همه این افراد است که معمولا از سوی نزدیکان انجام می‌گیرد. آن‌ها ممکن است دچار آسیب جنسی نشده باشند، اما تحقیر شخصیتی و جنسی شدیدی شده‌اند. آن‌ها به جنس موافق خود گرایش دارند و در ارتباط با جنس مخالف خشونت جنسی شدیدی اعمال می‌کنند. نکته مهم دیگری که باید دراین‌باره اشاره کرد، حضور پررنگ فیلم‌های غیراخلاقی در شبکه‌های اجتماعی است. متأسفانه برخورد مسئولان با این شبکه‌ها فقط فیلترکردن است، درحالی‌که با فیلترکردن کاری از پیش نمی‌رود و راه‌های رفع فیلتر بسیار زیاد است. باید راه‌های مراقبت از خود و آگاهی جنسی را بالا ببریم تا کودکان بدانند در برابر چنین افرادی چطور از خود مراقبت کنند و خانواده‌ها هم بدانند نباید فرزند خود را مقصر بدانند. درحال‌حاضر نیاز فوری و اورژانسی برای رسیدگی روانی به این بچه‌ها وجود دارد و به اندازه رسیدگی به این پرونده اهمیت دارد.


این روان‌شناس همچنین درباره اینکه آیا این افراد مسئول اعمال خود هستند یا خیر هم می‌گوید: اگر این افراد آسیب مغزی ندیده باشند قطعا مسئول اعمال خودشان هستند. آن‌ها تصمیم می‌گیرند و فردی که تصمیم به خشونت می‌گیرد یعنی قدرت تفکر و کنترل دارد. اینکه فرد مسئول اعمال خودش هست یا نه را پزشکی‌قانونی با توجه به حجم آسیب مغزی تعیین می‌کند، اما معمولا این افراد آسیب مغزی مانند بیماران پارانویا یا اسکیزوفرنیا ندیده‌اند و آسیب آن‌ها روانی است.

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید