فاجعه تغییر آب و هوا در جهان

فاجعه تغییر آب و هوا در جهان

متان دومین گاز بزرگ گلخانه‌ای در گرمایش جهانی بعد از دی اکسید کربن است. به طور متوسط ​​، ۹ سال در جو زمین باقی می‌ماند، که بسیار کمتر از دی اکسید کربن است.

کد خبر : ۷۷۲۴۱
بازدید : ۳۱۰۴
فاجعه تغییر آب و هوا در جهان
دانشمندان دانشگاه روچستر در ایالات متحده به این نتیجه رسیده اند که میزان گاز گلخانه‌ای متان تولید شده توسط انسان مدت طولانی است که کمتر از مقدار واقعی آن جلوه داده می‌شود. براساس برآورد‌های جدید، میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌ای توسط انسان که باعث گرمایش جهانی می‌شوند، در واقع ۲۵ تا ۴۰ درصد بیشتر از مقادیر پیش بینی شده در سابق است.

پژوهشگران میزان ایزوتوپ‌های کربن ۱۴ در جو زمین در بیش از ۲۰۰ سال پیش را اندازه گیری کردند، برای این کار، آن‌ها نمونه‌های یخ از جزیره گرینلند را که حاوی حباب‌های هوای آن زمان بود، تجزیه و تحلیل کردند. معلوم شد که تا سال ۱۸۷۰ تقریباً تمام متان موجود در هوا منشأ بیولوژیکی داشت.
اما این میزان یعنی میزان گاز طبیعی متان پس از انتشار گاز‌های ناشی از فعالیت انسان در رابطه با مصرف سوخت‌های فسیلی رو به کاهش گذاشت. در حال حاضر، میزان انتشار گاز‌های طبیعی ده برابر کمتر از رقمی است در مطالعات قبلی گزارش شده بود.

متان دومین گاز بزرگ گلخانه‌ای در گرمایش جهانی بعد از دی اکسید کربن است. به طور متوسط ​​، ۹ سال در جو زمین باقی می‌ماند، که بسیار کمتر از دی اکسید کربن است. کاهش انتشار متان ناششی از فعالیت انسان یکی از راه‌های مؤثر برای مقابله با فاجعه آب و هوایی قریب الوقوع است.
منبع: اسپوتنیک
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید