چگونه می‌توان کمر درد را در خانه درمان کرد؟

چگونه می‌توان کمر درد را در خانه درمان کرد؟

کمر درد به گونه‌ای نیست که بتوان نسبت به آن بی توجه بود یا منتظر ماند تا خود به خود برطرف شود. خوشبختانه چندین راه برای درمان کمر درد در خانه وجود دارد. در ادامه تعدادی از این راه ها را معرفی می کنیم.

کد خبر : ۸۰۵۹۹
بازدید : ۶۳۷۱

به نقل از لافارر https://lafarrerr.com/ احتمال ابتلا به کمر درد (درد پشت) در طول زندگی، حدود 84% است. این عارضه به گونه‌ای نیست که بتوان نسبت به آن بی توجه بود یا منتظر ماند تا خود به خود برطرف شود. خوشبختانه چندین راه برای درمان کمر درد در خانه وجود دارد. در ادامه تعدادی از این راه ها را معرفی می کنیم.

چگونه می‌توان کمر درد را در خانه درمان کرد؟

ماساژ درمانی

ماساژ ملایم، برای درد، ناراحتی و گرفتگی عضله، یکی از موثرترین راه‌ها به منظور شل کردن یا تسکین درد است. نتایج مطالعه‌ای نشان می‌دهد که ماساژ درمانی، به همراه درمان‌های سنتی، می‌تواند نتایج موثری به همراه داشته باشد. از جمله:

  • کمر درد را کاهش دهد
  • عملکرد کمر را بهبود بخشد
  • استفاده از داروهای ضد التهاب را کاهش دهد
  • تعداد روزهای استراحت در تخت‌خواب را به حداقل رساند

همچنین، هیچ گونه تفاوتی بین ماساژ آرامش دهنده و حرکات اصلاحی وجود ندارد؛ هر چند که انجام حرکات اصلاحی بسیار گران قیمت است.

در صورتی که هزینه‌ی این کار برایتان زیاد است، از همسر یا دوست صمیمیتان بخواهید که شما را ماساژ دهد. می‌توانید از آن‌ها بخواهید که برای تسکین بیشتر درد، از پمادهای دارویی استفاده کنند.

گیاه آرنیکا

آرنیکا درمانی بر پایه همیوپاتی است. آرنیکا در درمان جراحات جزئی، درد عضلانی، کبودی و تورم مفید است. می‌توانید آن را مستقیما روی پوست بمالید. طبق تحقیقات انجام شده، مصرف کرم آرنیکا، همراه با طب سوزنی و ماساژ، به کاهش درد آرتروز مزمن کمک می‌کند.

محصولات حاوی آرنیکا باعث بهبود گردش خون موضعی می‌شوند و می‌توانند در تسکین انواع دردهای ماهیچه‌ای و روماتیسمی مانند کمر درد و زانو درد موثر باشند.

ورزش کردن

ورزش، با هدف بهبود حالت بدن و تقویت ماهیچه‌های کمر و شکمی (که ماهیچه‌های مرکزی نامیده می‌شوند)، یکی از راه‌های درمانی بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.

این روش درمانی معمولا با موارد زیر مرتبط است:

  • بهبود وضعیت و ساختار بدن
  • استفاده از روش‌های وزنه برداری مناسب
  • تقویت ماهیچه‌های مرکزی
  • کشش ماهیچه‌ها با هدف بهبود انعطاف پذیری

متخصصان فیزیوتراپی می‌توانند در چگونگی اجرای این نوع ورزش‌ها در خانه، شما را راهنمایی کرده و آموزش‌های لازم را به شما ارائه دهند.

اصلاح نحوه خوابیدن

گذراندن چند شب روی کف زمین با بالشی در زیر پاهایتان، می‌تواند به بهبود درد کمر کمک کند؛ حتی اگر خوابیدن در این حالت سخت‌تر باشد. در صورتی که عادت دارید به پهلو بخوابید، قرار دادن بالش در بین زانوان می‌تواند در آرامش دادن به ماهیچه‌ها موثر باشد.

خوابیدن روی شکم نیز می‌تواند برای کمر، بد و نامناسب باشد. در صورتی که این حالت تنها راهی است که می‌توانید با آن به خواب بروید، کلینیک مایو توصیه می‌کند که در هنگام خواب، بالشی را در زیر قسمت پایین‌تر شکم یا لگن قرار داده تا از ایجاد و کشیدگی کمر جلوگیری کند.

چگونه می‌توان کمر درد را در خانه درمان کرد؟

استفاده از نمک اپسوم هنگام حمام کردن

نمک اپسوم یا سولفات منیزیم، از طریق پوست اثر گذاشته و به درون ماهیچه‌های درد راه پیدا می‌کند. به مدت 20 دقیقه ماندن در آب حاوی این نمک می‌تواند به کاهش و تسکین درد ماهیچه‌های کمر (به ویژه پس از ورزش) کمک کند.

در صورتی که در هنگام حمام از نمک اپسوم استفاده می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که آب گرم است. آب داغ باعث ورم ماهیچه‌ها شده و آب سرد نیز موجب گرفتگی ماهیچه‌ها می‌شود. بنیاد آرتروز، دمای بین 92 تا 100 درجه‌ فارنهایت (33 تا 38 درجه سانتی گراد) را توصیه می‌کند. دمای بالای 104 درجه فارنهایت (40 درجه سانتی گراد) توصیه نمی‌شود؛ به خصوص برای اشخاصی که مشکلات قلبی - عروقی دارند.

یکی دیگر از مزایای نمک اپسوم، اثر بسیار خوب آن روی پوست است. این نمک، پوست مرده را جدا کرده، آن را نرم کرده و سبب کاهش خارش می‌شود.

استفاده از توپ تنیس

از طرفی شما می‌توانید نتایج تسکین بخش را، با استفاده از توپ تنیس (یا توپ لاستیکی که سایز مشابهی با آن دارد)، درون وان حمام تجربه کنید. این توپ را در قسمتی از کمر یا وسط کمرتان قرار داده و به اطراف حرکت کنید. این کار، همانند ماساژ کمر عمل کرده و ماهیچه‌های سفت شده و گره‌ها را شل می‌کند.

مدیریت استرس

استرس باعث ایجاد گرفتگی و افزایش اسپاسم عضلانی دردناک و در نتیجه افزایش درد می‌شود. اگر در اثر استرس طولانی مدت یا در اثر یک اتفاق آسیب‌زا دچار کمردرد شده‌اید، چند تکنیک برای کاهش استرس در ادامه برای شما آورده شده است:

مراقبه (مدیتِیشن)

کاهش استرس با مراقبه بر پایه ذهن‌آگاهی، کمردرد را کاهش می‌دهد. ذهن‌آگاهی یعنی به آنچه بدن انجام می‌دهد آگاه باشید و برای کمک به کاهش درد از تکنیک‌های مراقبه استفاده کنید.

نفس عمیق

اگر چندین‌بار به صورت پی‌درپی نفس عمیق بکشید و هوای درون ریه‌های خود را بیرون دهید، بدن‌تان را در مقابل استرس آرام می‌کنید.

ریلکس کردن عضلات

این کار را با کشیدن و شل کردن عضلات انجام دهید؛ به صورتی‌که هر بار بر یک گروه عضلات متمرکز شوید. دراز بکشید و از عضلات پاهای‌تان شروع کنید و به تدریج بالا بیایید تا به شانه‌ها برسید.

تصورات ذهنی آرامش بخش

با این کار از تصاویر ذهنی کمک می‌گیرید تا به آرامش برسید. تصاویر ذهنی و موسیقی می‌توانند استرس کاری مزمن شما را کاهش دهند.

یوگا

یوگا بر حالت‌های خاص بدن و تنفس تمرکز دارد. شما می‌توانید با تمرین مرتب یوگا به آرامش برسید. یوگا روشی مؤثر در مدیریت استرس به شمار می‌رود.

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید