دستگاه ردیاب کرونا برای همه در سنگاپور

دستگاه ردیاب کرونا برای همه در سنگاپور

کشور سنگاپور یکی از بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در آسیا را داراست و از جمله کشور‌هایی است که می‌کوشد تا از طریق راه حل‌های فن‌آوری به تسهیل محدودیت‌های قرنطینه بپردازد.

کد خبر : ۸۱۱۸۲
بازدید : ۸۹۵۲
دستگاه ردیاب کرونا برای همه در سنگاپور
تمامی ۵.۷ میلیون فرد ساکن در سنگاپور احتمالا به استفاده از دستگاه پوشیدنی ردیاب تماس (ردیاب ویروس کرونا) در طرح مبازره با ویروس کرونا ترغیب خواهند شد.

این وسیله را می‌توان دور گردن آویخت یا به صورت شل و آزاد حمل کرد و طراحی شده تا اشکالات نمونه قبلی را رفع کند. این برنامه از روی نمونه قبلی بر اساس گوشی‌های هوشمند طراحی شده که از بلوتوث استفاده می‌کردند و سنجش محدود و مشکلاتی هم داشتند که سایر دولت‌ها نظیر بریتانیا با آن روبه‌رو بودند.

کشور سنگاپور یکی از بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در آسیا را داراست و از جمله کشور‌هایی است که می‌کوشد تا از طریق راه حل‌های فن‌آوری به تسهیل محدودیت‌های قرنطینه بپردازد. دولت هنوز مشخص نکرده است که آیا استفاده از این وسیله پس از توزیع آن در میان مردم اجباری است یا خیر.

بالاکریشان وزیر و مسئول طرح اجرایی (شهرـ ایالت) کشور هوشمند روز جمعه در این باره گفت: «ما در حال پیشرفت هستیم و به زودی دستگاه قابل پوشیدن و بی‌نیاز از تلفن هوشمند را معرفی خواهیم کرد.»

«اگراین وسیله قابل حمل و نقل کار کند ما می‌توانیم آن را بین کلیه افراد در سنگاپور توزیع کنیم.»

برنامه ردیاب ویروس که دولت قبلا معرفی کرده بود، ۱.۵ میلیون بار توسط مردم دانلود شد. اما در دستگاه‌های اپل موقعی که برنامه در حال اجرا بود سیستم بلوتوث برای بررسی و اسکن با مشکل مواجه می‌شد.

بالاکریشان گفت: «ما به کرات درباره موارد تکنیکی و سیاسی مربوط به آن با شرکت اپل گفتگو کرده ایم، اما هنوز به راه حل راضی‌کننده‌ای نرسیده‌ایم.»

سنگاپور جزئیاتی از فن‌آوری که قرار است در این دستگاه پوشیدنی استفاده شود، ارائه نداده است. با وجود این تحلیل‌گران معتقدند که همانند نمونه پیشین خود این دستگاه هم ممکن است با مشکلات مشابهی مواجه شود.

فردریک جیرون از مرکز تحقیقات بازار فورستر که تحلیل‌گر مسائل سنگاپور است گفت: «دولت مایل است که استفاده از چنین دستگاهی را برای تاثیرگذاری‌اش اجباری کند، کاری که کشور‌های بسیار کمی تاکنون انجام داده‌اند.»

بسیاری از متخصصان نگرانی خود از موضوع حریم خصوصی را از دستگاه‌های ردیاب تماس ابراز داشته اند. سنگاپور اعلام کرده است که اطلاعات جمع آوری شده نمونه قدیمی‌تر این برنامه، رمزگذاری و به صورت محلی در گوشی کاربر ذخیره می‌شود و تنها در صورتی به مقامات گزارش می‌شود که ابتلای فرد به کووید ۱۹ تأیید شود.

به گزارش دانشگاه جانز هاپکینز در آمریکا، سنگاپور ۳۷ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا را تایید کرده و ۲۴ مورد مرگ ناشی از این بیماری داشته است.
منبع:ایندیپندنت
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید