کووید ۱۹ تا ۳‌هفته در گوشت و ماهی یخ‌زده زنده می‌ماند

کووید ۱۹ تا ۳‌هفته در گوشت و ماهی یخ‌زده زنده می‌ماند

«پیش‌از‌این گفته شده بود که انتقال بیماری از طریق غذای آلوده علت اصلی شیوع نیست، اما این تحقیق نشان می‌دهد که اقلام غذایی آلوده ظرفیت انتقال ویروس به مناطقی که مدت‌هاست عاری از ویروس شده‌اند را دارد.» «افرادی که با غذا سروکار دارند منابع احتمالی شروع یک شیوع گسترده هستند. بازار مواد غذایی جهانی آنقدر بزرگ است که رویداد‌هایی از این دست، که به نظر نامحتمل می‌آیند، گاه‌به‌گاه در آن رخ می‌دهند.»

کد خبر : ۸۳۸۷۷
بازدید : ۷۷۴۹
کووید ۱۹ تا ۳‌هفته در گوشت و ماهی یخ‌زده زنده می‌ماند
فرادید | دانشمندان می‌گویند کووید ۱۹ می‌تواند در ماهی و گوشت یخ‌زده تا ۳‌هفته زنده بماند و هشدار داده‌اند که غذای آلوده می‌تواند آغازگر یک شیوع گسترده باشد.

قطعاتی از گوشت ماهی سالمون، مرغ و خوک در سوپرمارکت‌های سنگاپور به شکل مکعب‌های کوچک خرد شد و سپس نمونه‌هایی از ویروس کرونا به آن‌ها افزوده شد.

سپس، گوشت و ماهی در دمای منفی ۴‌درجه سانتی‌گراد (دمای استاندارد یخچال) و منفی ۲۰‌درجه سانتی‌گراد (دمای استاندارد فریزر) قرار داده شد تا شرایطی که غذا بین کشور‌های مختلف حمل‌ونقل می‌شود شبیه‌سازی شود.

دانشمندان کشف کردند که کووید ۱۹ همچنان بعد از ۲۱ روز در این نمونه‌ها زنده بود. دانشمندان اکنون هشدار می‌دهند که عامل شیوع‌های گسترده در کشور‌هایی که برای مدت طولانی عاری از ویروس بوده‌اند، ممکن است غذا‌های آلوده باشد.

این مطالعه می‌گوید: «غذا‌های آلوده به ویروس می‌تواند توضیح دهد چرا در مناطقی که در ظاهر مدت‌هاست هیچ مورد جدیدی از کووید ۱۹ مشاهده نشده، ناگهان موارد زیادی از ابتلا گزارش می‌شود. برای مثال ویتنام، نیوزیلند و بخش‌هایی از چین چند ماه است که هیچ موردی از ابتلا به ویروس نداشته‌اند، اما اخیراً مواردی از ابتلا در آن‌ها گزارش شده است.»

برطبق این مطالعه «صادرات مواد غذایی آلوده و بسته‌بندی‌های غذایی منبعی برای این شیوع‌هاست و می‌تواند در مناطقی که همچنان درگیر هستند خوشه‌های بیماری تولید کند.»

«پیش‌از‌این گفته شده بود که انتقال بیماری از طریق غذای آلوده علت اصلی شیوع نیست، اما این تحقیق نشان می‌دهد که اقلام غذایی آلوده ظرفیت انتقال ویروس به مناطقی که مدت‌هاست عاری از ویروس شده‌اند را دارد.»

«افرادی که با غذا سروکار دارند منابع احتمالی شروع یک شیوع گسترده هستند. بازار مواد غذایی جهانی آنقدر بزرگ است که رویداد‌هایی از این دست، که به نظر نامحتمل می‌آیند، گاه‌به‌گاه در آن رخ می‌دهند.»

شستن مداوم دست‌ها در مکان‌هایی که با فراوری غذا مرتبط است توصیه کارشناسان بهداشتی برای پیشگیری از انتقال کووید ۱۹ است. این پژوهش نشان می‌دهد کارگران کارخانه‌ها و افرادی که با تولید غذا مرتبط هستند، در صورت مشاهده هر گونه علائم بیماری در خود، باید از حضور در محل کار پرهیز کنند.

منبع: The Telegraph
ترجمه: سایت فرادید
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید