ارتباط میان مشروبات الکلی و زوال عقل

ارتباط میان مشروبات الکلی و زوال عقل

دانشمندان از طریق یک پژوهش گسترده که به بررسی روند مصرف الکل ۱۳۰ هزار نفر پرداخته است. نشان دادند که نوشیدن بیش از حد الکل تا حد غش‌کردن، می‌تواند ریسک ابتلا به زوال عقل در سال‌های بعد زندگی آن‌ها دو برابر سازد. اگرچه ارتباط میان مصرف بیش از حد الکل و احتمال دچارشدن به زوال عقل ثابت شده است.

کد خبر : ۸۴۹۳۴
بازدید : ۹۲۸۶
ارتباط میان مصرف مشروبات الکلی و زوال عقل
یک پژوهش گسترده نشان‌داده‌است که مصرف بیش از اندازه مشروبات الکی می‌تواند احتمال خطر ابتلا به زوال عقل را دو برابر کند. نوشیدن بیش از حد مشروبات الکی را هیچکس توصیه نمی‌کند، همچنین اینکار می‌تواند خطرناک نیز باشد.

با این حال افراد گاهی اوقات در خوردن نوشیدنی‌ها الکلی زیادروی می‌کنند. به‌گونه‌ای که آنقدر الکل می‌نوشند که بدن آن‌ها قادر به کنترل کردن آن نیست و در نهایت باعث آن می‌شود که افراد به‌حالت نیمه هوشیار دربیایند. خماری روز بعد از مصرف بیش از حدالکل می‌تواند عوارض بسیار بدتری از یک سردرد ساده در صبج پس از نوشیدن داشته باشد.

حال دانشمندان از طریق یک پژوهش گسترده که به بررسی روند مصرف الکل ۱۳۰ هزار نفر پرداخته است. نشان دادند که نوشیدن بیش از حد الکل تا حد غش‌کردن، می‌تواند ریسک ابتلا به زوال عقل در سال‌های بعد زندگی آن‌ها دو برابر سازد. اگرچه ارتباط میان مصرق بیش از حد الکل و احتمال دچارشدن به زوال عقل ثابت شده است.

ارتباط میان مصرف مشروبات الکلی و زوال عقل
اما با این حال ما هنوز چیزی‌های زیادی درباره آنکه چگونه الکل می‌تواند به سازوکار‌های بیولوژیکی منجر به بیماری‌های مثل آلزایمر و زوال عقل می‌شوند، کمک کند، می‌دانیم، و به همین سبب صرفا وجود «همبستگی» میان مصرف الکل با زوال عقل که در پژوهش‌های بسیاری ثابت شده است. موضوعی نمی‌تواند دلیل کافی برای آن باشد که ما فرض بگیریم دیگر در این قلمرو نمی‌شود به پژوهش پرداخت و راه جدیدی برای دستیابی به اطلاعات وجود ندارد.

یکی از مهم‌ترین ضعف‌هایی که مطالعات موجود دارند آن است که صرفا به بررسی میانگین مصرف الکل افراد می‌پردازند و به الگو‌هایی که در پس میانگین مصرف نهفته‌شده است و بسیار شاید پراهمیت‌تر باشد توجه مبذولی نمی‌کنند.

همچنین براساس پژوهشی جهانی که در در نشریه لنست منتشر شد، مصرف الکل هر چقدر هم کم برای سلامتی مفید نیست و بهترین توصیه پرهیز کامل از نوشیدن الکل است. این پژوش نتیجه بررسی مصرف الکل در افراد ۱۵ تا ۹۵ سال در ۱۹۵ کشور دنیا بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۶ است که در آن کسانی را که اصلاً الکل نمی‌نوشند با کسانی مقایسه کردند که روزی یک نوشیدنی الکلی می‌نوشند.
منبع: علم وفناوری
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید