عزت الله ضرغامی شانسی برای پاستور دارد؟

عزت الله ضرغامی شانسی برای پاستور دارد؟

عزت الله ضرغامی ۶ سال است که از سازمان صداوسیما رفته، اما در این مدت به عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی فعالیت دارد. او در این شش سال صبحانه تدارک می‌بیند و به این بهانه با چهره‌های سیاسی، اجتماعی، هنری، فرهنگی و ورزشی دیدار می‌کند. علاوه بر آن در شبکه‌های اجتماعی مستمر حضور دارد و هر اتفاق و حادثه‌ای رخ بدهد ضرغامی جز نخسیتن افرادی است که نظر می‌دهد. او برخی اوقات هم به زبان شاخ‌های اینستاگرامی از سیاست سخن می‌گوید تا چهره‌ای متفاوت‌تر نسبت به دیگر اصولگرایان از خود نشان دهد. در واقع ضرغامی سعی دارد تا از طریق شبکه‌های اجتماعی، سرمایه اجتماعی خود را افزایش دهد.  

کد خبر : ۸۵۷۹۶
بازدید : ۵۵۴۵
عزت الله ضرغامی شانسی برای پاستور دارد؟
فرادید | عزت الله ضرغامی، رئیس اسبق سازمان صداوسیما به تازگی آمادگی خود را برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کرده است. او گفته به هیچ جناح و حزبی وابستگی مشخصی ندارد و در قالب کاندیدای پوششی و اجاره‌ای در این انتخابات حاضر نخواهد شد. با این حال به نظر می‌رسد که موضع ضرغامی بیشتر برای نشان دادن آمادگی به جناح راست است. جناحی که تاکنون حسابی روی او برای انتخابات ۱۴۰۰ باز نکرده است.

به گزارش فرادید، ضرغامی که روز‌های گذشته مهمان برنامه اینترنتی «رو در رو» بود، در مورد انتخابات ریاست جمهوری گفته که در طول یک سال گذشته و به شکل معمول هر هفته با کارشناسان حوزه اقتصادی و تشکل‌های جوانان جلسه داشته است.

او در این در برنامه گفت: "اتفاقاً صریح‌ترین حرف را در این قصه من زده ام و گفته‌ام که در نیمکت جمهوری اسلامی برای هر کاری از جمله ریاست جمهوری هستم. آدم روی نیمکت هم با کت و شلوار نمی‌نشیند و آماده می‌نشیند و معنایش این است که من حداقل یک سال هست که در طول هفته به طور مستمر و مرتب حداقل در حوزه اقتصاد با جوانانی که تشکل دارند، عمدتاً به درخواست خودشان جلسه داشته‌ام. "

رئیس سابق صداوسیما در پاسخ به سوالی درباره اینکه کاندیدای پوششی خواهد بود یا خیر، هم گفته که " نه پوششی و نه داربستی و نه اجاره‌ای هستیم و دلیل اینکه تکلیفم با این‌ها روشن است اینکه عضو هیچ حزب و گروه و قبیله و سازمانی نیستم و هیچکس با من به عنوان یک فرد خاص رابطه مشخص ندارد. "

عزت الله ضرغامی در این برنامه، محموداحمدی نژاد، ابراهیم رئیسی، سعید جلیلی، محسن رضایی را تحسین کردو در طرف مقابل آملی لاریجانی، کرباسچی، مهاجرانی، مرحوم منتظری، میرحسین موسوی، علی مطهری و آیت الله هاشمی رفسنجانی را مورد انتقاد قرار داد.

البته نکته جالب موضع او در مورد رئیس دولت اصلاحات بوده است. ضرغامی در این باره گفته "آقای سید محمد خاتمی اگر می‌توانست به درستی به سرمایه اجتماعی که برای کشور فراهم کرده واقف باشد و خودش از آن حفاظت و حراست کند حتماً برای کشور خیلی خوب بود. "

با این حال، عزت الله ضرغامی رسماً یک بار دیگر آماده ورود به عرضه انتخابات شده است. او سال ۹۶ هم یک بار وارد جمنا شد تا شاید شانس کاندیداتوری جناح راست را در انتخابات ریاست جمهوری به دست آورد، اما در نهایت نتوانست نظر اکثریت اردوگاه اصولگرایان را به خود جلب کند.
عزت الله ضرغامی شانسی برای پاستور دارد؟

شانس انتخاباتی ضرغامی؛ از سرمایه اجتماعی تا مواضع اصولگرایان

عزت الله ضرغامی ۶ سال است که از سازمان صداوسیما رفته، اما در این مدت به عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی فعالیت دارد. او در این شش سال صبحانه تدارک می‌بیند و به این بهانه با چهره‌های سیاسی، اجتماعی، هنری، فرهنگی و ورزشی دیدار می‌کند. علاوه بر آن در شبکه‌های اجتماعی مستمر حضور دارد و هر اتفاق و حادثه‌ای رخ بدهد ضرغامی جز نخسیتن افرادی است که نظر می‌دهد. او برخی اوقات هم به زبان شاخ‌های اینستاگرامی از سیاست سخن می‌گوید تا چهره‌ای متفاوت‌تر نسبت به دیگر اصولگرایان از خود نشان دهد. در واقع ضرغامی سعی دارد تا از طریق شبکه‌های اجتماعی، سرمایه اجتماعی خود را افزایش دهد.

او برخی اوقات هم به زبان شاخ‌های اینستاگرامی از سیاست سخن می‌گوید تا چهره‌ای متفاوت‌تر نسبت به دیگر اصولگرایان از خود نشان دهد. در واقع ضرغامی سعی دارد تا از طریق شبکه‌های اجتماعی، سرمایه اجتماعی خود را افزایش دهد.

البته به نظر می‌رسد این موضع‌ها و فعالیت‌ها بیش از آنکه منجر به افزایش مقبولیت عمومی او شود، منجر به خشم و افزایش مخالفان میان اصولگرایان شده است. چنانچه در زمان خلع لباس حسن آقامیری، ضرغامی به حمایت از او پرداخت و گفت: "دوران خلع لباس یک روحانی به خاطر اندیشه‌اش گذشته است. بعضی دوستان ما می‌گویند بالاخره ایشان نباید با لباس روحانی باشد، مردم خیال می‌کنند، چون روحانی است خیلی حرف‌های رسمی را اعتقاد دارد، اما، چون ایشان نظرات دیگری دارد، بگذارید لباس روحانیت به تن نداشته باشد. "

این حمایت با حمله برخی از فعالان سیاسی اصولگرا مواجه شد.

او در این سال‌ها و در عالم سیاست مواضع متناقضی اتخاد کرده است. یک روز به جمنا حمله می‌کند و تصمیمات آن‌ها را به باد انتقاد می‌گیرد. مثلا همین چند روز پیش درباه جمنا و اتفاقات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ گفته که "صادقانه می‌گویم که در اجرای راهبردشان ضعف جدی داشتند و لذا نتوانستند از ظرفیت‌های خوب جبهه انقلاب استفاده کنند و موجب اختلاف و درگیری شد. "
عزت الله ضرغامی شانسی برای پاستور دارد؟
صبحانه‌های معروف عزت الله ضرغامی با چهره‌های سیاسی، فرهنگی، هنری و ورزشی
یک روز هم اعضای شاخص جمنا را مورد تحسین قرار می‌دهد. او در مورد سعید جلیلی گفته " یک الگو و نمونه کامل برای ارزش‌ها و معیار‌های اسلامی هست که اگر یک روز به فضل الهی بتواند رای اکثریت مردم را به دست بیاورد، نشان دهنده بازگشت مردم به خیلی از ارزش‌های اصیل اسلامی است. ایشان را شخصاً خیلی دوست دارم و صداقت‌شان در رفتارهایشان را خیلی تحسین می‌کنم. "

ضرغامی در طول یک سال گذشته فعالیت خود را در شبکه‌های اجتماعی و گفتگو با رسانه‌ها افزایش داده است، تا بیش از پیش دیده شود و شانس خود رابرای انتخابات ریاست جمهوری افزایش دهد.

اما او احتمالا بدون حمایت اصولگرایان راه به جایی نخواهد برد. از طرفی به نظر می‌رسد که اکثریت جناح راست حساب زیادی روی او باز نمی‌کند و رسانه‌های سنتی این جناح نیز از پرداختن به او خودداری می‌کنند.

چنانچه حمیدرضا ترقی از فعالین سیاسی اصولگرا درباره شانس ضرغامی برای کاندیداتوری ریاست جمهوری از سوی جناح راست، گفته " در هیچ محفلی درباره مصداق نامزد‌های انتخاباتی بحث نشده است که بخواهیم ارزیابی کنیم چه کسانی مطرح هستند. اما درباره کلیات با توجه به نقطه نظرات رهبری که گفتند دولت جوان، انقلابی و حزب‌اللهی تشکیل شود بحث شده و مبنای مذاکرات و تبیین شاخص‌ها در محافل نیرو‌های انقلاب بوده است و روی این چارچوب صحبت شده است. "

عزت الله ضرغامی شانسی برای پاستور دارد؟
تلاش برای ماندن در میان جمع!

عزت الله ضرغامی حمایت کامل هیچ کدام از طیف‌های اصولگرایی را ندارد. البته در این چند ساله تلاش کرده تا خود را به آن‌ها نزدیک‌تر کند. از همین رو در صبحانه‌های سیاسی سعی می‌کند روابط خود را بهبود ببخشد. تلاشی که به نظر می‌رسد تاکنون موفقیت آمیز نبوده است.

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا در پیامی توئیتری و در واکنش به مصاحبه اخیر عزت الله ضرغامی درباره انتخابات ریاست جمهوری، نوشته است: " آقای ضرغامی گفته برای نامزدی انتخابات۱۴۰۰ آماده‌ام. یکی می‌گفت می‌خواهم با دخترشاه عروسی کنم و۵۰ درصدش حل است. چون فقط این خواست من است. قصه آقای ضرغامی هم ۵۰درصدش حل است، اما ۵۰درصد بقیه‌اش یعنی مردم چه؟ آن ۵۰درصد هم حل است؟ آرزو بر جوانان عیب نیست. ضرغامی هم جوان نیست! "

البته تلاش‌های ضرغامی برای ماندن در عالم سیاست به جناح راست ختم نشده است. او که هیچ گاه به اصلاح طلبان نزدیک نبوده و همیشه مورد انتقاد این جناح هم قرار گرفته است، در تلاش‌های تازه سعی داشته خود را به اردوگاه اصلاح طلبان نزدیک کند. از طرفی هم تلاش می‌کند تا چهره‌ای میانه رو از خود نشان دهد.

ضرغامی روز‌های آخر شهریور ماه، عکسی از دیدار و صبحانه سیاسی با قدرت الله علیخانی از سیاسیون باسابقه اصلاح طلب منتشر کرد و نوشت: "صبحانه با شیخ قدرت علیخانی (۹۹/۶/۲۹) شیخ قدرت، از چهره‌های مشهور اصلاح طلب است. بخشی از عمرش را در زندان‌های رژیم ستمشاهی و بخش زیادی را هم در مسئولیت‌های مهم امنیتی، انتظامی و نمایندگی مجلس گذرانده است. به خاطر رفتار مردمی، لوطی گری و برخی مواضع فراجناحی و منصفانه، با اکثر شخصیت‌های سیاسی دو طرف رابطه خوب و صمیمانه دارد و همین توانمندی، بعضا در جهت وفاق و نزدیکی بین آنان عمل می‌کند. او به کروبی نزدیک‌تر است و طبیعی است بیش از دیگر مدعیان در مورد او احساس نگرانی کند. تصویری که چند روز پیش خبرساز شد، روی پشت بام منزل ایشان است! "

با این حال بعید به نظر می‌رسد که جمنا در مورد کاندیدای نهایی این اردوگاه برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ روی عزت الله ضرغامی به اجماع برسد. اما با این وجود ضرغامی روی نیمکت دخیره‌ها نشسته است و تنها در انتظار یک اشاره است تا به سرعت وارد میدان انتخابات شود.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید