کاهش ۱۵ هزار واحدی شاخص بورس

کاهش ۱۵ هزار واحدی شاخص بورس

دلایل ریزش بازار بورس در این روز‌ها تحولات سیاسی و انتخابات آمریکا شمرده می‌شود. همچنین رفتار هیجانی سهامداران در بورس اعم از حقیقی و حقوقی، همچنین نااطمینانی نسبت به ثبات نرخ ارز به شمار می‌رود.

کد خبر : ۸۶۵۴۳
بازدید : ۶۲۱۶
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش ۱۵ هزار و ۳۸۵ واحد روبه‌رو شد. بورس اوراق بهادار تهران این روز‌ها روی پاشنه کاهش شاخص می‌چرخد و شاخص کل در پایان معاملات امروز با کاهش ۱۵ هزار و ۳۸۵ واحد به رقم یک میلیون و ۲۶۴ هزار و ۴۷۷ واحد رسید.

همچنین شاخص کل بورس با معیار هم وزن با کاهش ۲ هزار و ۲۲۹ واحد به رقم ۳۷۲ هزار و ۷۰۹ واحد رسید. ارزش روز بازار در بورس تهران بیش از ۴ میلیون و ۸۰۵ هزار میلیارد تومان شد. دیروز معامله‌گران در بورس تهران بیش از ۸ میلیارد سهام حق تقدم و اوراق مالی در قالب ۶۱۵ هزار نوبت معامله به ارزش ۵ هزار و ۳۵۹ میلیارد تومان داد و ستد کردند.
دیروز همه نماد‌های بورس به رنگ قرمز درآمدند که حاکی از کاهش نسبت به روز قبل است. شاخص کل بورس و نیز شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی هر کدام نسبت به روز قبل ۱.۲ درصد کاهش یافتند. شاخص کل بورس با معیار هم وزن و شاخص قیمت با معیار هم وزن هر کدام ۵۹ صدم درصد کاهش یافتند.

شاخص آزاد شناور ۱.۱ درصد افت کرد. شاخص بازار اول یک درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم بورس ۱.۴ درصد کاهش یافت.

دیروز نماد ایران خودرو به تنهایی در افزایش شاخص بورس مؤثر بوده، اما در سوی دیگر نماد‌های پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تهران، پالایش نفت بندرعباس، فولاد مبارکه و مخابرات ایران به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشته‌اند.

نماد‌های پر تراکنش در بورس تهران شامل ایران‌خودرو، سایپا، سرمایه‌گذاری سیمان تأمین، فولاد مبارکه، زرماکارون، ملی مس ایران و بانک ملت بوده‌اند.

روند شش ماهه شاخص بورس تهران
دیروز در فرابورس ایران هم شاخص کل بازار در پایان معاملات با کاهش ۱۲۳ واحد به رقم ۱۵ هزار و ۸۶۰ واحد رسید. ارزش روز در بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۷۸ هزار میلیارد تومان رسید. معامله‌گران در فرابورس ایران بیش از ۱.۲ میلیارد سهام حق تقدم و سایر اوراق مالی در قالب ۳۲۴ هزار نوبت معامله و به ارزش ۲ هزار و ۱۴۴ میلیارد تومان دادوستد کردند.

نماد صنعتی مینو بیشترین اثر تقویتی در شاخص فرابورس را داشته و نماد‌های صباتأمین، پتروشیمی تندگویان، سرمایه‌گذاری مالی سپهر، صادرات، بانک دی، پتروشیمی مارون و فرابورس ایران به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس ایران را داشته‌اند.

نماد‌های پرتراکنش در فرابورس ایران شامل برق و انرژی پیوندگستر پارس، توسعه مسیر برق گیلان، کشاورزی و دامپروری ملارد شیر تهیه و توزیع غذای دناآفرین فدک، پلیمر آریاساسول، رایان هم‌افزا و پتروشیمی تندگویان بوده‌اند.

از دلایل ریزش بازار بورس در این روز‌ها تحولات سیاسی و انتخابات آمریکا شمرده می‌شود. همچنین رفتار هیجانی سهامداران در بورس اعم از حقیقی و حقوقی، همچنین نااطمینانی نسبت به ثبات نرخ ارز به شمار می‌رود. در عین حال بسیاری از کارشناسان توصیه می‌کنند، باید در بازار سرمایه با تحلیل و مطالعه و از محل پس‌انداز سرمایه‌گذاری کرد و نیز استراتژی بلندمدت حداقل ۶ ماهه برای سرمایه‌گذاری باید در نظر گرفت.
کاهش ۱۵ هزار واحدی شاخص بورس
کاهش ۱۵ هزار واحدی شاخص بورس
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید