جنجال نامه محمود احمدی نژاد به جو بایدن

جنجال نامه محمود احمدی نژاد به جو بایدن

این اولین نامه جنجالی محمود احمدی نژاد به رهبران جهان نیست، احتمالا آخرین آن‌ها هم نخواهد بود. او نخستین بار ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ در نامه‌ای به جرج بوش از عملکرد دولت او و سیاستمداران آمریکایی انتقاد کرده بود. او در آن نامه نوشته بود: «آقای جرج بوش آیا می‌شود پیرو حضرت مسیح (ع) پیامبر بزرگ الهی بود، خود را متعهد به حقوق بشر دانست، لیبرالیسم را الگوی تمدنی معرفی کرد، با گسترش سلاح‌های هسته‌ای و کشتار جمعی اعلام مخالفت نمود، مبارزه با تروریسم را شعار خود قرار داد، و در نهایت؛ برای تشکیل جامعه واحــد جهانی تلاش کرد.»

کد خبر : ۹۰۰۶۹
بازدید : ۵۷۹۶
نامه محمود احمدی نژاد به جو بایدن
فرادید | نامه نگاری‌های محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور اسبق که حالا به سنت ۱۴ ساله تبدیل شده، با ارسال نامه تازه ای به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ادامه یافته است. نامه‌ای جنجالی که دوباره سر وصدای زیادی به پا کرده و احمدی نژاد را به صدر اخبار رسانه ها برگردانده است.

به گزارش فرادید؛ در تازه‌ترین نامه نگاری محمود احمدی نژاد، او جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا را خطاب قرار داده است. احمدی‌نژاد در مصاحبه با شبکه آمریکایی فاکس نیوز ارسال نامه به جو بایدن را تایید کرده است.


او در باره جزئیات نامه خود به جو بایدن در گفتگو با فاکس نیوز گفته است که «من نامه را این هفته برای آقای بایدن فرستادم و در آن اوضاع امروز جهان را برایش شرح دادم. از او خواستم محکم بایستد و سیاست‌ها را به سوی صلح و عدالت تغییر دهد. برای ایشان دعا هم کردم.»

البته احمدی نژاد دراین نامه به انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۴۰۰ هم اشاره کرده و طبق اظهاراتش، نوشته است: «من پیشگو نیستم و نمی‌توانم درباره آینده حرف بزنم؛ کاری که برخی انجام می‌دهند. با این حال، هر وقت پای اراده مردم به میان آمده، پیامد آن صلح، برادری، عدالت، آزادی و دوستی بوده است.»

محمود احمدی نژاد می‌گوید که نامه مذکور، تسلیم دفتر حافظ منافع آمریکا در ایران شده است.

با این وجود تحلیلگران فاکس‌نیوز معتقدند محمود احمی نژاد در نظرسنجی‌های اخیر بخت اول و گزینه برتر مردم ایران برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ است.
نامه احمدی نژاد به بایدن
نامه‌هایی که بی جواب می‌مانند!
این اولین نامه جنجالی محمود احمدی نژاد به رهبران جهان نیست، احتمالا آخرین آن‌ها هم نخواهد بود. او نخستین بار ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ در نامه‌ای به جرج بوش از عملکرد دولت او و سیاستمداران آمریکایی انتقاد کرده بود.
او در آن نامه نوشته بود: «آقای جرج بوش آیا می‌شود پیرو حضرت مسیح (ع) پیامبر بزرگ الهی بود، خود را متعهد به حقوق بشر دانست، لیبرالیسم را الگوی تمدنی معرفی کرد، با گسترش سلاح‌های هسته‌ای و کشتار جمعی اعلام مخالفت نمود، مبارزه با تروریسم را شعار خود قرار داد، و در نهایت؛ برای تشکیل جامعه واحــد جهانی تلاش کرد.»

البته نامه‌های احمدی نژاد به همین ختم نشد. او پس از جرج بوش، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، پاپ فرانسیس، ژاک شیراک و نیکولاس سارکوزی روسای جمهور سابق فرانسه، باراک اوباما و دونالد ترامپ روسای جمهور اسبق ایالات متحده و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان هم خطاب نامه‌های خود قرار داد.

آخرین بار هم اوایل مرداد ماه سال جاری بود که روزنامه نیویورک تایمز مدعی شد که محمود احمدی نژاد در نامه‌ای به ولیعهد عربستان، خود را برادر بن سلمان خوانده و از او خواسته است، برای پایان دادن به جنگ یمن تلاش کند.

این روزنامه همچنین نوشته بود که این نامه از طریق دفتر حافظ منافع عربستان در تهران تحویل داده شده و عربستان هنوز به آن پاسخ نداده است. نمایندگی عربستان در سازمان ملل نیز به پرسشی در این باره که آیا ولیعهد این نامه را دریافت کرده است، پاسخ نداد.

نکته قابل توجه اینجاست که تاکنون به هیچ یک از نامه‌های احمدی نژاد پاسخی داده نشده است. اما با این اوصاف او به نامه نگاری ادامه می‌دهد.

در تازه‌ترین اقدام هم، او به جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده نامه نوشته است. اما هنوز دولت جو بایدن در این باره اظهار نظری نداشته و بعید هم به نظر می‌رسد که آن ها به چنین نامه‌ای پاسخ بدهند.
نامه محمود احمدی نژاد

واکنش ها به نامه نگاری محمود احمدی نژاد به جو بایدن

احمدی نژاد که هر بار با نامه‌ای جدید به صدر اخبار رسانه‌ها بر می‌گردد، در طرف مقابل حجم انتقاد‌ها را هم افزایش می‌دهد. حالا هم منتقدان می‌گویند که احمدی‌نژاد می‌خواهد باشد و دیده شود؛ چه در مقام موافقت و چه در مقام مخالفت با رویداد‌ها و وقایع. از طرفی برخی هم معتقدند با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ او سعی دارد بیش از پیش در رسانه‌ها حضور داشته باشد.

البته برخی نیز به او حمله کرده و گفته اند که «اختیار احمدی‌نژاد تا کجاست و آیا دیگر مسئولان سابق ایران هم می‌توانند بدون هماهنگی و بازخواست شدن، چنین اقداماتی را انجام دهند؟»

ایسنا هم با طرح پرسشی درباره اقدامات احمدی نژاد نوشت: «با توجه به حساسیت‌های موجود درباره مواضع ایران در برابر آمریکا در شرایط فعلی آیا فردی که زمانی در جایگاه ریاست جمهوری بود و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است می‌تواند بدون مشورت و اطلاع مقامات کشور چنین اقدامی انجام دهد؟»

یک فعال رسانه‌ای در توئیتر هم با تکرار انتقادات رسانه ها، نوشته است: «اگر این اقدام بدون هماهنگی با مقامات کشور صورت گرفته چرا با چنین اقداماتی که مستقیما با امنیت ملی کشور در ارتباط است و مسبوق به سابقه هم بوده برخورد نمی‌شود؟»

کاربر دیگری هم در این راستا نوشت: «اگر این اقدام با هماهنگی مقامات کشور هم بوده باشد، آیا چنین کار‌هایی دخالت در کار دستگاه دیپلماسی کشور به حساب نمی‌آید؟»
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید