اینفوگرافی/ خواص سرکه سیب

اینفوگرافی/ خواص سرکه سیب

سرکه سیب تنها حاوی ۳ کالری در هر قاشق غذا خوری (۱۵ گرم) و عمدتا بدون کربوهیدرات است. همانطور که این ماده غذایی حاوی مقادیر کمی از مواد معدنی، چون پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم است. سرکه سیب همانند آب سیب می‌تواند حاوی پکتین، ویتامین B ۱، B ۲ و B ۶ و همچنین ویتامین‌های محلول در آب مانند بیوتین، اسید فولیک، نیاسین، پانتوتنیک اسید و ویتامین C است.

کد خبر : ۹۷۵۰۰
بازدید : ۶۱۴۱
فرادید | مصرف سرکه سیب مزایای فراوانی برای سلامت انسان‌ها دارد که عبارتند از: تنظیم قند خون، کمک به بهبود فرایند کاهش وزن، بهبود سلامت روده، کاهش سطوح کلسترول بدن، کمک به سم زدایی و افزایش سلامت پوست. همچنین سرکه سیب سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد و از ابتلای به فشار خون بالا، بیماری آرتریت، اسهال، افسردگی، آسم و سرطان پیشگیری می‌کند.

سرکه سیب چیست؟

سرکه سیب حاصل از سیب رسیده و تازه است که از طریق تخمیر و یک روند دقیق برای تولید سرکه به دست می‌آید. در مرحله اول، سیب‌های خرد شده در معرض مخمر قرار می‌گیرند تا فرایند القا الکل آغاز شود و قند‌ها به الکل تبدیل شوند. در مرحله دوم، باکتری‌ها به محلول الکلی اضافه می‌شوند که بیشتر الکل را جذب کرده و به اسید استیک تبدیل کنند.

حقایق تغذیه‌ای

سرکه سیب تنها حاوی ۳ کالری در هر قاشق غذا خوری (۱۵ گرم) و عمدتا بدون کربوهیدرات است. همانطور که این ماده غذایی حاوی مقادیر کمی از مواد معدنی، چون پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم است. سرکه سیب همانند آب سیب می‌تواند حاوی پکتین، ویتامین B ۱، B ۲ و B ۶ و همچنین ویتامین‌های محلول در آب مانند بیوتین، اسید فولیک، نیاسین، پانتوتنیک اسید و ویتامین C است. اسید استیک، اسید اصلی است که استفاده از آن سبب می‌شود تا فرد مصرف کننده از مزایای سلامت جسمانی آن مانند کاهش وزن بهره ببرد. اسید آمینه در این سرکه یک ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیک موثر است، در حالی که محتوای اسید استیک در سرکه می‌تواند در درمان عفونت‌های قارچی و باکتریایی مختلف کمک کند.

سرکه سیب دارای کلنی از باکتری است که به عنوان "مادر" نامیده می‌شود و دارای ظاهری شبیه به تار عنکبوت است. این باکتری دوست داشتنی اغلب به عنوان بخشی از مواد مغذی سرکه سیب شناخته می‌شود.
اینفوگرافی/ خواص سرکه سیب
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید