بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به کجا رسید؟

بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به کجا رسید؟

بررسی آخرین خبر‌ها از سه وزارتخانه بهداشت، علوم و آموزش و پرورش نشان می‌دهد که کلاس‌های مدارس و دانشگاه در ابتدای مهرماه حضوری نخواهد بود. علی خاکی صدیق، معاون وزیر در این رابطه می‌گوید: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و با توجه به اینکه واکسیناسیون دانشجویان تا اول مهرماه تکمیل نمی‌شود، بنابراین برگزاری کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها فعلا منتفی است.

کد خبر : ۹۸۱۸۷
بازدید : ۴۰۸۷
فرادید | دولت در تلاش است تا آموزش مدارس و دانشگاه‌ها را به روال حضوری برگرداند. هر چند وزیر بهداشت می‌گوید که برگزاری کلاس‌ها به شکل حضوری منوط به واکسینه شدن دانشجویان و کادر آموزشی مدارس است. اما وزارت آموزش و پرورش خود را برای آموزش حضوری دانش آموزان در آبان ماه آماده می‌کند.

به گزارش فرادید؛ وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم می‌گویند که حضوری شدن کلاس‌ها مشروط به تصمیم ستاد ملی کرونا است. اما این ستاد هنوز تصمیم نهایی خود را اعلام نکرده است.

البته بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت روز‌های گذشته گفته بود که قطعا بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اتفاق خواهد افتاد، اما این موضوع منوط به روند واکسیناسیون است.

طبق گفته او، همه اساتید دانشگاه‌ها که اغلب در سنین بالا هستند واکسینه شده اند و واکسیناسیون دانشجویان نیز از هفته آینده انجام می‌شود.

در این میان، مسئولان آموزش و پرورش نیز در تلاش هستند، تا ستاد ملی کرونا را برای بازگشایی مدارس متقاعد کنند.

علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، می‌گوید تمام تمرکز ما بر روی بازگشایی ایمن و بدون دغدغه مدارس کشور است تا بتوانیم با آرامش خاطر سال تحصیلی جدید را آغاز کنیم.

او گفته که برای بازگشایی مدارس اقدماتی هم انجام شده است.

براساس گفته‌های کاظمی، آغاز به کار مدرسه تلویزیونی ایران، استفاده از تمامی ظرفیت‌های شبکه شاد، حضور تدریجی و آرام دانش آموزان در مدارس، پیش بینی پروتکل‌های بهداشتی، واکسیناسیون فرهنگیان و تاکید بر تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان‌ها و مدارس کشور از جمله اقدامات وزارت آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس وسال تحصیلی جدید است.
بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به کجا رسید؟

دانشجویان به کلاس‌ها بر می‌گردند؟

بررسی آخرین خبر‌ها از سه وزارتخانه بهداشت، علوم و آموزش و پرورش نشان می‌دهد که کلاس‌های مدارس و دانشگاه در ابتدای مهرماه حضوری نخواهد بود.

علی خاکی صدیق، معاون وزیر در این رابطه می‌گوید: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و با توجه به اینکه واکسیناسیون دانشجویان تا اول مهرماه تکمیل نمی‌شود، بنابراین برگزاری کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها فعلا منتفی است.

او همچنین گفته برنامه‌هایی که قبل از پیک پنجم کرونا مبنی بر بازگشایی کلاس‌های دانشگاه‌ها برای ورودی ۹۸ به قبل اعلام شده بود، فعلا منتفی است و آموزش‌ها را نمی‌توانیم به صورت حضوری انجام دهیم.
وزیر علوم نیز با تایید این خبر گفت که امکان آموزش حضوری برای همه دانشجویان فعلا وجود ندارد و آموزش آنها به صورت غیرحضوری پیگیری می‌شود.

اما وزیر بهداشت، امروز عصر گفت که با شتاب گرفتن واکسیناسیون دانشجویان، آمادگی برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری در میانه مهرماه وجود دارد.

او می‌گوید که برگزاری کلاس‌های دوره کارشناسی ارشد و دکتری، به دلیل کم جمعیت بودن کلاس‌ها در ابتدای مهرماه بلامانع است. همچنین برگزاری کلاس‌های عملی دانشجویان به صورت محدود قابلیت اجرا دارد.

از طرفی فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز گفته که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از آن دانشگاه‌هایی است که دانشجویانش باید حضوری آموزش ببینند که البته موارد و اصول بهداشتی هم رعایت می‌شود.

این اظهارات در شرایطی است که ستاد ملی کرونا هنوز تصمیم نهایی خود را در این رابطه اعلام نکرده است.
بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به کجا رسید؟

آموزش دانش آموزان از غیر حضوری به حضوری؟

وزارت آموزش و پرورش خود را برای آموزش حضوری دانش آموزان آماده می‌کند. هر چند به نظر می‌رسد که این موضوع به آبان یا آذرماه موکول خواهد شد.

در این رابطه علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برنامه تدریجی این وزارتخانه برای ارائه آموزش‌ها از آبان ماه خبر داده و گفته است که فعالیت‌های آموزشی قطعاً از ابتدای مهرماه و آموزش‌های حضوری نیز به تدریج از آبان ماه در مدارس کشور شروع خواهد شد.

او تاکید کرده که بازگشایی مدارس از آبان ماه به صورت حضوری مصوبه و تصمیم ستاد است.

کمرئی به وضعیت تراکم کلاس‌های درس نیز اشاره کرده و گفته است که دو مولفه اصلی برای برگزاری آموزش‌های حضوری وجود دارد. مبنای ما برای آموزش حضوری این است که تعداد دانش آموزان در هر کلاس درس ۱۵ نفر باشد و مولفه دوم هم تراکم جمعیت در کل مدرسه است.
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید