نرگس آبیار؛ استاد دانشگاه چین شد

نرگس آبیار؛ استاد دانشگاه چین شد

در پایان، نرگس آبیار، کارگردان مطرح ایران و حسین خلیفی، فعال فرهنگی، عنوان استاد افتخاری دانشگاه «شی‌ان» را دریافت نمودند.

کد خبر : ۹۹۰۸۱
بازدید : ۱۷۲۸۶

نرگس آبیار کارگردان فیلم‌هایی، چون «نفس» و «شبی که ماه کامل شد» استاد افتخاری دانشگاه «شی‌ان» چین شد. جلسه پرسش و پاسخ نرگس آبیار، نویسنده و کارگردان مطرح سینمای ایران با همکاری دانشگاه شی‌ان برگزار شد.

دانشجویان در مقاطع مختلف در رشته‌های تئاتر، بازیگری و کارگردانی در این برنامه حضور داشتند. همچنین آبیار مستر کلاسی با موضوع «ساختارشکنی در سینما» را در این برنامه برگزار نمود.

در ادامه‌ی این مستر کلاس نیز رییس دانشکده‌ی رسانه‌های نوین دانشگاه «شی‌ان» ضمن تشکر از حضور ایشان در این برنامه، بر همکاری‌های بیشتر سینمایی بین ایران وچین تاکید کرد و حضار از تجهیزات و سالن فیلم برداری این دانشگاه بازدید نمودند.

در پایان، نرگس آبیار، کارگردان مطرح ایران و حسین خلیفی، فعال فرهنگی، عنوان استاد افتخاری دانشگاه «شی‌ان» را دریافت نمودند.

آبیار دانش‌آموخته رشته ادبیات فارسی است و داستان‌نویسی را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرد. آثاری برای نوجوانان پدیدآورده و مجموعه داستان‌های دو خط (سال ۱۳۷۸) و قصه زنی که همه‌اش یأس‌های فلسفی داشت (سال ۱۳۸۱) و رمان‌های عروس آسمان (سال ۱۳۷۹) - درباره زندگی رابعه عدویه - و کوه روی شانه‌های درخت (سال ۱۳۸۲) را برای بزرگسالان نوشت؛ رمان اخیر که مضمونی درباره جنگ ایران و عراق دارد، برنده جایزه هشتمین «جشنواره کتاب دفاع مقدّس» شده‌است.

او چهار فیلم‌نامه بلند سینمایی را نیز در کارنامه ادبی خود دارد.. از سال ۱۳۸۴ به ساخت فیلم‌های کوتاه و مستند روی آورد که نخستین تجربه او، بن‌بست مهربان، برنده بهترین فیلم کوتاه داستانی از جشنواره ستایش شد و دربخش مسابقه چند جشنواره بین‌المللی نیز به نمایش درآمد.

نرگس آبیار از ۱۴ سالگی در نهضت سوادآموزگی تدریس می‌کرد. سال‌های بعد، به روستا‌ها و شهرک‌های حاشیه‌نشین ساوه می‌رفت و در آنجا هم به تدریس مشغول بود. به‌گفته خودش در این شهرک‌ها از همه ایران حضور داشتند و اکنون بیشتر سوژه‌های داستان‌هایش را مدیون همان سال‌هاست.

نرگس آبیار در توضیح این عکس‌ها نوشت:

عکس‌ها به جلسات دیروز بر می‌گردد. دانشگاه شی ان، (دانشکده رسانه‌های نوین) در استان شن شی که از دانشگاه‌های معتبر چین است، جایتان خالی ورکشاپ داشتم. جلسه خوبی بود و با استقبال روبرو شد. بعد هم عکس‌هایی با رئیس فرهیخته دانشگاه و دریافت لوح استاد افتخاری.

نرگس آبیار در چین

نرگس آبیار در چین

نرگس آبیار در چین

منبع: روزنامه شهروند و آخرین خبر

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید