طرز تهیه مربای سیب؛ طعمی دلچسب و بی‌نظیر

طرز تهیه مربای سیب؛ طعمی دلچسب و بی‌نظیر

مربا‌ها به‌خاطر طعم شیرینی که دارند همیشه جذابند، اما بعضی‌هایشان طعم فوق‌العاده‌ای دارند که نمی‌شود از آن‌ها گذشت. مربای سیب یکی از این مرباهاست.

کد خبر : ۹۹۴۳۱
بازدید : ۳۷۲۳

مربای سیب به خاطر طعم خوشمزه‌ای که دارد جزو مربا‌های پرطرفدار به شمار می‌رود. در این مطلب فوت و فن تهیه این مربای خوشمزه آموزش داده شده است.

مربا‌ها به‌خاطر طعم شیرینی که دارند همیشه جذابند، اما بعضی‌هایشان طعم فوق‌العاده‌ای دارند که نمی‌شود از آن‌ها گذشت. مربای سیب یکی از این مرباهاست.

مواد لازم برای مربای سیب

شکر: ۱ کیلوگرم
سیب: ۱ کیلو
گلاب: نصف پیمانه
زعفران غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری
جوهر لیمو سیتریک اسید: نصف قاشق چایخوری
آب: ۲ پیمانه


طرز تهیه و دستور پخت مربای سیب

۱. ابتدا آب و شکر را درون قابله‌ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

۲. سیب‌ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. دقت کنید هسته‌های آن را حین خرد کردن جدا کنید. وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب‌ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت ۱ ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف‌هایی که روی مربا می‌آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.

۳. بعد از اینکه سیب‌ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید؛ و وقتی مربا سرد شد آن‌ها را در ظرف‌های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید