خدمات منحصر به فردِ اتاق گریه

خدمات منحصر به فردِ اتاق گریه

برای از بین بردن مشکلات سلامت روان، ساختمانی در مادرید ساخته شده که خدماتی منحصر به فرد ارائه می‌کند. این فضا که با نام اتاق گریه شناخته می‌شود، دارای نشانه‌هایی است که به بازدیدکنندگان می‌گوید که هنگام برخورد با مسائل مربوط به سلامت روان درخواست کمک کنند.

کد خبر : ۹۹۸۵۰
بازدید : ۸۴۵۴
فرادید | اسپانیا در تلاش برای رهایی از اضطراب‌های ناشی از مشکلات روانی، یک اتاق مخصوص گریه را در وسط پایتخت خود مادرید تأسیس کرده است. این اتاق که La Lloreria نیز نامیده می‌شود، در ساختمانی قرار دارد و هدف آن این است که به افراد اجازه دهد سلامت روان خود را به شکل گریه، استراحت یا درخواست کمک، تشخیص دهند.

به گزارش فرادید؛ اتاق گریه یا La Lloreria، جایی است که می‌توانید آزادانه اندوه خود را در آن ابراز کنید. این پروژه که در مرکز مادرید واقع شده است به دنبال از بین بردن معضلات اجتماعی مرتبط با سلامت روان، گریه، کاهش اضطراب، تخلیه فشار‌های روحی و درخواست کمک است؛ که هر کسی می‌تواند وارد شود.

یک تابلو به بازدیدکنندگان می‌گوید: «به La Lloreria یا اتاق گریه خوش آمدید، وارد شوید و گریه کنید»

یک یادداشت دیگر با رنگ صورتی با این مضمون می‌درخشد: «من نیز اضطراب دارم».

همچنین گوشه‌هایی از اتاق شامل تلفن‌هایی است که دارای شماره تماس افراد، از جمله روانشناس هستند که در صورت ناراحتی می‌توانید با آن‌ها تماس بگیرید.

ساخت اتاق های مخصوص گریه در چند کشور
اتاق گریه به چه منظوری ساخته شده؟

هرکسی می‌تواند در پروژه‌ای که در ساختمانی در مرکز مادرید واقع شده است، شرکت کند و هدف آن حذف افسردگی در جامعه است که به سلامت روان وابسته است.

پس از مراجعه افراد به اتاق، آن‌ها تمایل دارند به موضوعاتی مانند خشم، سرخوردگی، تنهایی بپردازند. درواقع فرد گریه می‌کند و به دنبال کمک است.

جان نلسوم، دانشجوی سوئدی که در پایتخت اسپانیا زندگی می‌کند، درباره این اتاق می‌گوید: «این واقعاً ایده‌ای عالی برای تجسم مسئله سلامت روان است. گریه در اسپانیا مانند بسیاری از کشور‌های دیگر مایه ننگ فرد تلقی می‌شود. اما در اینجا فرد آزادانه می‌تواند اندوهش را بروز دهد».

بااین حال یک هفته پیش، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا به طور جداگانه اعلام کرده بود که ۱۰۰ میلیون یورو (۱۱۶ میلیون دلار) صرف مراقبت‌های روانی کرده که شامل خدماتی مانند خط راهنمای خودکشی ۲۴ ساعته است.

او در مورد بیماری‌های روانی در ۱۰ اکتبر، روز جهانی بهداشت روانی، گفت: «این یک تابو نیست، این یک مشکل بهداشت عمومی است که باید در مورد آن صحبت کنیم، آن را نمایان کرده و بر اساس آن عمل کنیم».

براساس گزارش ها، در سال ۲۰۱۹، ۳، ۶۷۱ نفر بر اثر خودکشی در اسپانیا جان باختند که دومین علت شایع مرگ و میر پس از علل طبیعی است.

بر اساس داده‌های دولت اسپانیا، از هر ۱۰ نوجوان یک نفر دارای بیماری روانی است در حالی که ۵.۸ درصد از کل جمعیت از اضطراب رنج می‌برند.

ساخت اتاق های مخصوص گریه در چند کشور
یک هتل برای گریه زنان

یک هتل در کشور ژاپن، خدماتی منحصر بفرد، چون گریه کردن برای مهمانان زن خود در نظر گرفته است. گریه، اما به شرط پرداخت ۸۰ دلار. درواقع یک شب اقامت در اتاق گریه برای خانم‌ها در حدود ۸۰ دلار است.

نکته قابل توجه درمورد این هتل، این است که خدمات انحصاری این هتل تنها برای خانم‌ها است و آقایان سهمی ندارند.

گویا در این هتل سالنی برای گریه زنان در نظر گرفته شده که در آنجا می‌توانند ساعت‌ها گریه کنند.

به گفته مسئولین این هتل، هدف از ساخت این مجموعه منحصر بفرد کمک به زنان برای کاهش تنش و استرس‌های روحی است.

مسئولان خدماتی هتل ژاپن می‌گویند که در این سالن خدماتی مانند در اختیار گذاشتن دستمال کاغذی فوق العاده نرم و نیز بخور آب گرم چشم برای تسکین پف و ورم کردگی چشم در اختیار بانوان قرار می‌گیرد.

این هتل به نام Mitui حتی فیلم و کتاب‌های برانگیزنده احساس را نیز در اختیار خانم‌ها برای تخلیه احساساتشان قرار می‌دهد.
خدمات منحصر به فردِ اتاق گریه

اتاق گریه برای دانشجویان

دانشگاهی به نام یوتا در آمریکا، اتاقی به نام اتاقک گریه ساخته که دانشجویان درطول امتحانات پایان هفته، برای کاهش اضطراب به این اتاقک رفته و به تخلیه احساسات خود از طریق گریه می‌پردازند.

گفته شده که این اتاقک توسط یکی از دانشجویان هنر دانشگاه یوتا ساخته شده و دارای یک فضای کوچک و شخصی است که در راهرو دانشگاه واقع شده است.

روی در ورودی این اتاقک نوشته شده «این اتاقک برای دانشجویان است تا هنگام مطالعه برای امتحان‌های پایان هفته خود، به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنند تا از استرس شان کاسته شود. قبل از ورود در بزنید و مدت زمان استفاده از اتاق فقط ۱۰ دقیقه است».

همچنین در این اتاقک تعدادی عروسک و اسباب بازی هم قرار داده شده که دانشجویان می‌توانند آن‌ها را در آغوش گرفته و گریه کنند.

دانشجویان این دانشگاه بر این باورند که این اتاقک بسیار مفید بوده و باید در تمامی دانشگاه‌ها راه اندازی شود.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید