طرز تهیه چیکن آلفردو؛ اینبار گیاهی میل کنید!

طرز تهیه چیکن آلفردو؛ اینبار گیاهی میل کنید!

می‌توانید این دستور را به یک پاستای گیاهی تبدیل کنید. برای این کار باید از آب سبزیجات به جای آب مرغ استفاده کنید و سبزیجات مورد علاقه‌تان را به پاستای در حال پخت اضافه کنید.

کد خبر : ۱۰۰۸۴۳
بازدید : ۶۵۵۶

پاستای فوری چیکن آلفردو یک انتخاب بسیار ساده و خوشمزه برای شام است.

برای تمام کار هم فقط به یک ماهیتابه احتیاج دارید.

مواد لازم برای درست کردن چیکن آلفردو

۵۰۰ گرم سینه مرغ تکه‌شده
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک‌دوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری کره
۳ حبه سیر رنده شده
۲ و نیم فنجان آب مرغ
یک فنجان خامه
۳۰۰ گرم پاستای فتوچینی
یک‌دوم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
جعفری خرد شده

طرز تهیه چیکن آلفردو

۱- مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه داغ کنید و مرغ را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا یک طرفش به رنگ طلایی و قهوه‌ای درآید. حالا آن‌ها را برگردانید و طرف دیگر را بپزید. مهم نیست که تکه‌های مرغ در این مرحله کاملا پخته نشوند. بعد از این که پاستا اضافه شود، کاملا می‌پزد.

۲- کره و سیر را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. یک تا ۲ دقیقه این کار را ادامه دهید.

۳- آب مرغ و خامه را به مواد اضافه کنید، به هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.

۴- فتوچینی‌ها را نصف کنید و در ماهیتابه بریزید.

۵- در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا برای ۶ دقیقه بپزد.

۶- پنیر پارمسان و پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد جذب پاستا شوند و پنیر خامه‌ای روی مخلوط آب شود.

۷- جعفری‌ها را به عنوان چاشنی روی پاستا بریزید. پنیر پارمسان بیشتری اضافه کنید و به سرعت غذا را سرو کنید تا سرد نشود.

ترفند تبدیل کردن آلفردو به یک پاستای گیاهی‌

می‌توانید این دستور را به یک پاستای گیاهی تبدیل کنید. برای این کار باید از آب سبزیجات به جای آب مرغ استفاده کنید و سبزیجات مورد علاقه‌تان را به پاستای در حال پخت اضافه کنید. همچنین می‌توانید به این غذا اسفناج و بروکلی خیلی ریزشده اضافه کنید. تنها چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که سبزی‌ها را زودتر از موعد اضافه نکنید. چون بیش از حد پخته می‌شوند و رنگشان تغییر می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید