راز عمر طولانی؛ قبل از ساعت ۷ صبحانه بخورید!

راز عمر طولانی؛ قبل از ساعت ۷ صبحانه بخورید!

دیر خوردنِ صبحانه به این معنی است که بدن به تدریج انسولین کم‌تری تولید می‌کند و بنابراین سطح گلوکز خون افزایش پیدا می‌کند که می‌تواند به بیماری‌هایی مانند دیابت، چاقی و بیماری قلبی منجر شود.

کد خبر : ۱۰۱۲۴۴
بازدید : ۱۰۲۶۷

فرادید | همه می‌دانیم که صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی در روز است، اما اکنون کارشناسان باور دارند که خوردن صبحانه در سحرگاه کمک می‌کند، عمر طولانی‌تری نیز داشته باشیم.

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که خوردن صبحانه تا پیش‌از ۷ صبح طول عمر را افزایش می‌دهد، اما به تعویق انداختن آن تا ساعت ۱۰ می‌تواند باعث مرگ زودرس شود.

به گزارش فرادید، دانشمندان می‌خواستند بدانند که آیا زمان خوردن نخستین وعده غذایی روزانه به طول عمر افراد مرتبط است یا نه. تحقیقات پیشین نشان داده بودند که به تعویق انداختن آخرین وعده غذایی به آخرین ساعات روز باعث مختل شدن ساعت درونیِ بدن می‌شود و خطر دچار شدن به دیابت نوع دوم و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

صبحانه قبلاز ساعت ۷ عمر را طولانی و بعد از ساعت ۱۰ عمر را کوتاه می‌کند


اما مطالعات اندکی درباره اثرگذاری ساعت خوردن صبحانه بر طول عمر انجام شده بودند؛ بنابراین محققان دانشگاه سیتی در نیویورک، عادت صبحانه خوردنِ ۳۴۰۰۰ آمریکایی بالای ۴۰ سال را برای چند دهه تحت نظر گرفتند. داوطلبان ساعت خوردنِ صبحانه را یادداشت می‌کردند و دانشمندان این داده‌ها را به میزان مرگ‌ومیری که در طول انجام این تحقیق رخ می‌داد، مرتبط می‌کردند.

نتایج این پژوهش که در نشریه نوتریشن، منتشر شده است، نشان می‌دهد آن‌هایی که بین ساعت‌های ۶ تا ۷ صبح صبحانه خورده بودند در مقایسه با آن‌هایی که ساعت ۸ صبحانه خورده بودند، ۶ درصد کم‌تر و در مقایسه با آن‌هایی که خوردنِ صبحانه را تا ساعت ۱۰‌صبح به تعویق انداخته بودند، ۱۲ درصد کم‌تر، احتمال داشت که زودهنگام و درنتیجه بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی یا سرطان جان خود را از دست بدهند.

این عقیده وجود دارد که نخوردن صبحانه یا دیر خوردنِ آن، «ساعتِ غذایی بدن» - برنامه‌ریزی‌ِ داخلی بدن که آزادسازیِ هورمون‌های مرتبط با تغذیه مانند انسولین را کنترل می‌کند - را مختل می‌کند.

این هورمون کمک می‌کند تا گلوکوز در جریان خون سوزانده شود و سطح آن در آغاز صبح به اوج می‌رسد. دیر خوردنِ صبحانه به این معنی است که بدن به تدریج انسولین کم‌تری تولید می‌کند و بنابراین سطح گلوکز خون افزایش پیدا می‌کند که می‌تواند به بیماری‌هایی مانند دیابت، چاقی و بیماری قلبی منجر شود.


منبع: The Daily Mail
ترجمه: سایت فرادید

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید