طرز تهیه دسر لوتوس برای ماه رمضان
دسر لوتوس با مخلوط خامه و پنیر تهیه میشود.
دسر لوتوس یک دسر بین المللی است که از کرم و بیسکوییت لوتوس بدست میآید. این دسر به صورت لایهای با مخلوط خامه و پنیر و مخلوط بیسکوییت و کرم تهیه میشود که بسیار خوشمزه است.
پیشنهاد میشود این دسر زیبا را به صورت تک نفره در ظروف کوچک تهیه نمود و تزیین کرد. این دسر را میتوان در جشنهای تولد و مهمانیها سرو نمود.
مواد لازم دسر لوتوس
کرم لوتوس به مقدار لازم
بیسکوییت لوتوس به مقدار لازم
خامه صبحانه ۱ پاکت
پنیر خامهای ۳۵۰ گرم
پودر شکر به میزان لازم
پودر خامه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه دسر لوتوس
مرحله اول: برای تهیه دسر لوتوس مجلسی در ابتدای کار، مقداری از بیسکوییت لوتوس را درون آسیاب یا غذا ساز میریزیم تا پودر شود. سپس در یک کاسه، بیسکوییت پودر شده را به کرم لوتوس اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم: توجه داشته باشید که کرم لوتوس در لوازم قنادی فروشیها و سوپر مارکتهای خارج از کشور به راحتی یافت میشود. البته مطمئنا در برخی فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی داخل کشور هم بتوانید آنرا پیدا کنید.
مرحله سوم: در این مرحله یک کاسه دیگر برداشته و خامه و پنیر را درون آن میریزیم و کمی ترکیب میکنیم تا با هم یکدست شوند. سپس شکر را اضافه کرده و با هم با همزن میزنیم تا یکدست شود. اگر فرم گرفت که نیازی به پودر خامه نیست.
مرحله چهارم: در صورتی که مواد به خوبی فرم نگرفت، کمی پودر خامه حدود دو تا ۴ قاشق غذا خوری به مخلوط اضافه کرده و با همزن چند دقیقه مواد را میزنیم تا فرم بگیرد. توحه داشته باشید که معمولا از ظرفهای تک نفره برای این دسر استفاده میشود.
مرحله پنجم: البته برای شیکتر شدن دسر میتوان از شیشههای کوچک مربایی یا دنت استفاده کرد. یک لایه از مخلوط کرم لوتوس میریزیم. لایه دوم را از مخلوط پنیر و خامه استفاده میکنیم. مجدد این لایهها را یکی در میان تکرار میکنیم تا ظرف پر شود.
مرحله ششم: در آخر، یک بیسکوییت لوتوس روی آن جهت تزیین قرار میدهیم. میتوان با استفاده از شکلات رنده شده یا ترافلهای رنگی آن را تزیین کرد. سپس درون یخچال قرار میدهیم تا به خوبی استراحت کند. حدود ۴ تا ۶ ساعت زمان برای استراحت کافی است.
منبع: ایسکانیوز