​​​​​​​طرز تهیه چوروس؛ دسر جذاب اسپانیایی

​​​​​​​طرز تهیه چوروس؛ دسر جذاب اسپانیایی

چوروس دسری اسپانیایی است که شبیه بامیه خودمان است؛ با این تفاوت که نوع سرو آن متفاوت است و شهد بامیه را هم ندارد.

کد خبر : ۱۰۶۴۶۸
بازدید : ۱۲۹۱

.

چوروس نوعی شیرینی هست که در اسپانیا و پرتقال پخته میشود و شبیه به بامیه خودمون هست یا حتی بهتر بگیم خود بامیه هست فقط ما بامیه رو بعد از پخت داخل شربت یا شیره قرار می‌دیم، ولی برای شیرین کردن چوروس شکر سفید رو با دارچین ترکیب می‌کنند.

وقتی چوروس در روغن سرخ شد روش شکر و دارچین می‌ریزند و با هات چاکلت یا شکلات داغ سرو میکنند. در اسپانیا چوروس رو به صورت طویل و دراز و گاهی گره خورده پخت میکنند

مواد لازم:

شکر قهوه‌ای: ۲ ق غ

نمک: نصف ق غ

مارگارین یا کره: یک سوم فنجان

آرد: ۱ فنجان

تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد

عصاره وانیل: ۱ ق چ

شکر: یک چهارم فنجان

دارچین: ۱ ق چ

طرز تهیه و دستور پخت:

​​​​​​​طرز تهیه چوروس؛ دسر جذاب اسپانیایی


۱. ابتدا کره، شکر قهوه‌ای، نمک و یک فنجان آب را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند.

۲. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیافزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود.

۳. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.

۴. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل‌های دلخواه داخل سینی بریزید.

۵. بامیه‌ها را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیه‌ها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.

۶. در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید، بامیه‌ها را از فر خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید.

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید