طرز تهیه سس پاپریکای لذیذ خانگی
یکی از محبوبترین چاشنیهای غذا، سس پاپریکا است که با افزودن آن به غذا، طعم آن را کاملا متحول خواهد کرد.
هر کدام از چاشنیهایی که برای غذا استفاده میکنیم طعم خاص خودشان را دارند، اگر به دنبال طعمهای تند هستید میتوانید سس پاپریکا درست کنید و از طعمش لذت ببرید.
چاشنیهای گوناگونی برای مزهدارتر کردن غذا بکار میرود که سسها جزئی از آنها هستند. یکی از محبوبترین چاشنیهای غذا، سس پاپریکا است که با افزودن آن به غذا، طعم آن را کاملا متحول خواهد کرد. در این بخش طرز تهیه سس پاپریکا را آورده ایم، این سس را در خانه تهیه کنید و از طعم کبابی تند و شیرین آن همراه غذا لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سس پاپریکا
فلفل دلمهای قرمز ۲ عدد
فلفل قرمز تند ۳ عدد
سرکه ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سس پاپریکا
فلفلها را شسته و در اندازهی بزرگ برش بزنید.
فلفلها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید و روی شعله کباب کنید.
وقتی که پوست فلفل تیره و سیاه شد، فلفلها را در یک ظرف پلاستیکی در بسته یا یک کیسه فریزری قرار دهید و تا بخار کند و پوست آن به راحتی جدا شود.
فلفلی که پوست آن را گرفتهاید، برش بزنید و گوشت قرمز را بکوبید و بهصورت خمیر در بیاورید و یا با موادی مانند، پیاز، آبلیمو، روغن زیتون و سیر، داخل غذاساز بریزید و با هم ترکیب کنید، تا به یک حالت سس مانندی برسند.
این سس را میتوانید به غذاهایتان اضافه کنید. استفاده از سس پاپریکا در غذاهایتان، باعث خوش عطر شدن و خوشمزه شدن آن میشود، همچنین کیفیت و خاصیت غذای شما را هم افزایش میدهد.
این سس طعمی نسبتا تند و شیرین دارد که میتوانید از آن برای تهیه بسیاری از غذاها مثل مرغ، ماهی و اسپاگتی استفاده نمایید یا غذاهای خود را با آن سرو کنید.
طرز تهیه پودر پاپریکا
حالا که با تهیه سس پاپریکا آشنا شدید، بهتر است با این آموزش مختصر طرز تهیه پودر پاپریکا را هم بیاموزید. برای تهیه پودر پاپریکا خانگی، فلفل دلمهای قرمز را بشویید و خشک کنید.
فلفلها را برش بزنید و سپس قسمت داخلی فلفلها را خالی کنید.
پوسته فلفل را خرد کنید و روی یک ظرف بچینید و در هوای آزاد یا زیر آفتاب قرار دهید تا خشک شود.
فلفلهای خشک و ترد را، به درون دستگاه آسیاب انتقال دهید و سپس آنها را آسیاب و پودر کنید.
فلفل خشک شده را آسیاب کنید یا بکوبید و بعد از الک کردن در ظرف دلخواهتان بریزید.
پودر پاپریکایی که درست کردید را داخل یخچال بگذارید، اگر میخواهید مدت زمان زیادی، پودر پاپریکا را نگه دارید، بهتر است آن را داخل فریزر قرار دهید، تا ماندگاری آن افزایش یابد.
منبع: ایسکانیوز