طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک خورده

طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک خورده

کوکی شکلاتی هم با شکلات چیپسی ساده و هم ترک درست می‌شود براین اساس سعی کنید برای تهیه کوکی حتما شکر قهوه‌ای در دسترس داشته باشید.

کد خبر : ۱۱۰۲۰۵
بازدید : ۱۴۷۷

کوکی شکلاتی یکی از محبوب‌ترین کوکی‌های کشور آمریکاست که در ایران بسیار پر طرفدار می‌باشد. کوکی شکلاتی اولین بار توسط خانم روث در سال ۱۹۳۰ در ایالت ماساچوستِ آمریکا خلق شد و بعد از آن خرید شکلات نستله برای تهیه این کوکی توسط روث بیشتر شد. جالبه بدونید اسم این خانم جزء افراد تاثیرگذار در قرن بیستم است.

کوکی شکلاتی هم با شکلات چیپسی ساده و هم ترک خورده درست می‌شود براین اساس سعی کنید برای تهیه کوکی حتما شکر قهوه‌ای در دسترس داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی

آرد۱۵۰ گرم + ۲ ق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
شکر سفید۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای۵۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه
کره یا مارگارین۱۲۰ گرم
پودر کاکائو۳۰ گرم
بیکینگ پودر۱/۲ ق غذا خوری
وانیل۱/۴ ق چای خوری
نمک۱/۴ ق چای خوری

طرز تهیه کوکی شکلاتی

مرحله اول (آماده سازی مواد کوکی): ابتدا آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید. سپس درون ظرفی دیگر کره نرم شده در دمای محیط و شکر‌ها را با همزن برقی حدود دو الی سه دقیقه خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ شود سپس وانیل و تخم مرغ هم دمای محیط را نیز اضافه کنید و دو الی سه دقیقه دیگر خوب هم بزنید.

کوکی شکلاتی ترک خورده
مرحله دوم (اضافه آرد): به مخلوط تخم مرغ مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید اگر دیدید خمیر خیلی شل می‌باشد دو قاشق دیگر آرد اضافه کنید تا کاملا نرم و لطیف باشد و خیلی کم چسبنده باشد سپس کمی در یخچال استراحت بدید تا مقدار چسبندگیش کمتر شود.

مرحله سوم (پخت کوکی): سپس از مواد کوکی برداشته و با دست گوله کنید با فاصله درون قالب کاغذ روغنی انداخته بچینید روی کوکی‌ها شکلات چیپسی یا اسمارتیز بچینید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا وقتی روی کوکی گرفته شود بستگی به فر و سایز کوکی‌ها که گوله کردید دارد.

از فر که خارج کردید و سرد شد کوکی شکلاتی خودشون را میگیرن و منسجم‌تر می‌شوند، پس از پختن و سرد شدن با شکلات سفید یا تلخ بنماری شده تزیین کنید. نوش جان

نکات و فوت و فن‌های کوکی شکلاتی

تخم مرغ سرد نباشه وگرنه با اضافه کردن به کره و هم خوردن حالت بریدگی پیدا می‌کند.

کوکی‌ها را زیاد از حد داخل فر پخت ندید که خشک و سفت شوند.

در هنگام گوله کردن می‌توان دست‌ها را کمی چرب کرد. شکر قهوه‌ای باعث خوش رنگ‌تر شدن کوکی می‌شود.

می‌توان به دلخواه شکلات چیپسی را به مواد کوکی اضافه کرد.

با خلال دندان کوکی‌ها را چک کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید