پل معلق «حسینی»؛ منظره‌ای سوررئال در کوه‌های پاکستان

پل معلق «حسینی»؛ منظره‌ای سوررئال در کوه‌های پاکستان

پل معلق حسینی گذرگاه پرمخاطره‌ای در یک منظره‌ی کوهستانی است، جایی که طبیعت حکمفرماست.

کد خبر : ۱۱۰۲۹۹
بازدید : ۴۲۷۹

فرادید | پل معلق حسینی روی آب‌های رود هنزه که از یخچال‌های طبیعی سرچشمه می‌گیرد و سیمای ناهموار رشته‌کوه قره‌قروم را به هم متصل می‌کند چیزی بیش از یک ریسمان ظریف به نظر نمی‌رسد. در واقع، زمانی که باد می‌وزد، تمام طول ریسمان و تخته‌های چوبی پل شروع به تاب خوردن می‌کنند.

به گزارش فرادید ، کِوِن فاینارت برای تصویربرداری از پل مجبور نبود روی این گذرگاهِ پرمخاطره پا بگذارد، گذرگاهی که تاکنون جانِ بسیاری را گرفته است. او دوربین را از ساحل غربیِ رود به سمت سوژه نشانه گرفت. فاینارت از آن چشم‌انداز می‌توانست به طور کامل مقیاس قله‌های اطراف را ببیند.

در نقطه‌ای نه چندان دور از رودخانه، کوه عظیمی به نام راکاپوشی سر به فلک کشیده است، مقصد کوهنوردان ماهری که بعد از یک راه‌پیمایی دشوارِ دو روزه از حسینی به اردوگاه راکاپوشی می‌رسند. این چشم‌انداز مملو از ماجراجویی است. سامینا بِیگِ کوهنورد، نخستین زن پاکستانی بود که «هفت قله» (یعنی بلندترین قله‌‌های هفت قاره‌ی جهان) را فتح کرد.

اعجاز مهندسی

پل فراواقعی در شمال پاکستان

دسترسی به پل از طریق بزرگراه قره‌قروم امکان‌پذیر است، یک جاده‌ی ۸۰۰ مایلی که از میان سخت‌ترین نواحی روی زمین می‌گذرد. ساخت جاده تقریباً ۲۰ سال طول کشید و به واسطه‌ی مکان دورافتاده و ارتفاع زیاد آن تا حدی چالش‌برانگیز بود. خدمه‌هایی از چین و پاکستان با هم همکاری کردند و جاده‌ی ابریشم مدرنی را میان کشورهایشان ساختند.

اطلاعات پل

۳۹۵: فاصله‌ی پل از اسلام‌آباد بر حسب مایل
۵۰۰: طول تقریبی پل بر حسب فوت
۲۵۵۵۰: ارتفاع کوه راکاپوشی

این مطلب در شماره اکتبر ۲۰۲۲ در مجله‌ی National Geographic منتشر شد.

منبع: nationalgeographic

مترجم: زهرا ذوالقدر

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید