افراد میگرنی این توصیه‌ها را جدی بگیرند!

افراد میگرنی این توصیه‌ها را جدی بگیرند!

توجه به رژیم غذایی یکی از بهترین روش‌ها برای دفاع از حملات میگرن است. غذا‌های طبیعی و فاقد نگه دارنده و طعم دهنده شروع خوبی برای پیشگیری است. خوراکی‌های نارنجی رنگ مانند کدو و هویج و سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج بعلاوه سیب زمینی شیرین، برنج قهوه‌ای، میوه‌های خشک یا پخته شده، گیلاس، زغال اخته و شیرین کننده‌های طبیعی مانند شربت افرا و عصاره وانیل منابع خوب تغذیه‌ای هستند.

کد خبر : ۱۱۳۳۵۱
بازدید : ۴۶۵

از هر ۱۰ فرد بزرگسال، حداقل یک نفر دچار سردرد‌های میگرنی است. سردرد‌های میگرنی طولانی مدت‌تر از سردرد‌های دیگر هستند ضمن این که اثرات فیزیکی بیشتری هم دارند، اما تحقیقات نشان می‌دهد که ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی می‌تواند تجربه سردرد‌های میگرنی و فرکانس این درد‌ها را کاهش دهد.

میگرن یک سردرد شدید است که معمولا در یک طرف سر شروع می‌شود و همراه با حالت تهوع و حساسیت به نور خود را نشان می‌دهد. این علائم به خاطر تغییرات موقت در هدایت عصبی داخل مغز است و باعث می‌شود التهاب در سلول‌های عصبی ایجاد درد کند. درد‌های میگرنی اغلب چند ساعت تا چند روز طول می‌کشد.

اگر یکی از دو والدین شما به میگرن مبتلا باشند، شما نیز تا ۹۰ درصد احتمال دارد این درد را تجربه کنید. زنان ۳ برابر بیشتر از مردان به میگرن مبتلا می‌شوند که دلیل آن نوسانات هورمونی است.

مصرف غذا‌های حاوی سدیم بالا و همچنین غذا‌های با مواد افزودنی از قبیل مونو سدیم گلوتامات و یا شیرین کننده‌های مصنوعی مانند آسپارتام می‌تواند منجر به ظهور میگرن شود. عوامل خطر دیگر عبارتنداز: فشار روحی و استرس، مصرف الکل، تغییرات آب و هوا، تغییر در عادات خواب، دارو‌های خاص.

پیشنهاد‌های تغذیه‌ای

توجه به رژیم غذایی یکی از بهترین روش‌ها برای دفاع از حملات میگرن است. غذا‌های طبیعی و فاقد نگه دارنده و طعم دهنده شروع خوبی برای پیشگیری است. خوراکی‌های نارنجی رنگ مانند کدو و هویج و سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج بعلاوه سیب زمینی شیرین، برنج قهوه‌ای، میوه‌های خشک یا پخته شده، گیلاس، زغال اخته و شیرین کننده‌های طبیعی مانند شربت افرا و عصاره وانیل منابع خوب تغذیه‌ای هستند.

پرهیز‌های غذایی

پرهیز از برخی مواد غذایی تحریک کننده، می‌تواند از حملات میگرن پیشگیری کند و یا فرکانس میگرن را کاهش دهد. مکمل‌های غذایی یا غذا‌های فرآوری شده به طور گسترده‌ای آغازگر حملات میگرن هستند. تخم‌مرغ، گوجه فرنگی، پیاز، محصولات لبنی، گندم، میوه‌های خانواده مرکبات، نیتریت موجود در غذاها، الکل، کافئین، آسپارتام، شکلات، پنیر و آجیل از مواد غذایی محرک دیگر هستند.

رژیم غذایی کتوژنیک همراه با کربوهیدرات کم و پروتئین زیاد برای از بین بردن درد‌های ناشی از برخی اختلالات عصبی مفید است و می‌تواند یک راه تسکین برای درد‌های میگرنی باشد.

اما اگر شما به دنبال تسکین فوری درد‌های میگرنی هستید، استفاده از دارو‌های ضد درد و استراحت در اتاق کم نور توصیه می‌شود. شما همچنین می‌توانید برای از بین بردن حالت تهوع و سرگیجه آب زیاد بنوشید. اگر درد همچنان ادامه دارد باید با پزشک‌تان در مورد تجویز دارو‌های کمک کننده به کاهش درد مشورت کنید.

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید