رمزارز‌ها آماده رالی صعودی؟

رمزارز‌ها آماده رالی صعودی؟

بازار رمزارز‌ها از جمله بیت‌کوین و اتریوم در مسیر صعودی قرار گرفته است و به ترتیب شاهد رشد ۱۴ و ۱۱ درصدی است. بر این اساس بیت‌کوین روز گذشته پس از ورود به کانال ۲۳ هزار دلاری، در سقف ۲۲ هزار دلاری قرار گرفت. این در حالی است که اتریوم نیز از کانال ۱۴ هزار دلاری به کانال ۱۶ هزار دلاری صعود کرد و در روز‌های اخیر در میانه کانال قرار گرفت.

کد خبر : ۱۱۹۵۰۰
بازدید : ۳۴۳۴

وضعیت بازار کریپتو حاکی از آن است که بازار رمزارز‌ها از جمله بیت‌کوین و اتریوم در مسیر صعودی قرار گرفته است و به ترتیب شاهد رشد ۱۴ و ۱۱ درصدی است. بر این اساس بیت‌کوین روز گذشته پس از ورود به کانال ۲۳ هزار دلاری، در سقف ۲۲ هزار دلاری قرار گرفت.

این در حالی است که اتریوم نیز از کانال ۱۴ هزار دلاری به کانال ۱۶ هزار دلاری صعود کرد و در روز‌های اخیر در میانه کانال قرار گرفت. اما این اتفاق ناشی از چه عواملی است و آیا در آغاز هفته جدید نیز بازار‌های ریسکی به روند صعودی خود ادامه خواهند داد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که اتفاقات اخیر از جمله ورشکستگی کارگزاری جنسیس و همچنین اثرات سیاست‌های پولی انقباضی که در اثر تورم کاهشی ایالات‌متحده رخ داده است، در اواخر سال ۲۰۲۲ و اوایل سال ۲۰۲۳ بر بازار رمزارز‌ها اثر خود را گذاشته است؛ زیرا محبوب‌ترین ارز‌های دیجیتال این بخش از جمله بیت‌کوین و اتر، بعد از ورشکستگی FTX، پیش‌بینی ورشکستگی کارگزاری مذکور را کرده بودند و اتفاق غیرمنتظره‌ای برای آن‌ها نبود؛ بنابراین بررسی‌های به‌عمل آمده در حوزه اقتصادی آمریکا، این سیگنال مثبت را به تحلیل‌گران می‌دهد که بیت‌کوین در حال بازگشت به جایگاه سابق خود قبل از اعمال سیاست‌های انقباضی است و احتمال صعود آن در آغاز هفته معاملاتی جدید به کانال ۲۵ هزار دلاری افزایش یافته است.

از این‌رو اتریوم نیز که با رشد ۱۱ درصدی خود نسبت به روز‌های گذشته به میانه این کانال رسیده بود، به کانال ۱۷۰۰ دلاری صعود خواهد کرد. اما مسیر دلار جهانی و طلا چگونه خواهد بود؟

در پاسخ به این سوال نیز باید گفت عملکرد احتمالی فدرال رزرو در خصوص افزایش ۲۵/ ۰ واحد درصدی نرخ بهره اثری بر شاخص دلار نگذاشت و شاخص ارز آمریکایی را در مسیر نزولی قرار داد؛ زیرا دلار جهانی انتظار بیشتری از فدرال رزرو برای افزایش سرعت نرخ بهره در ماه‌های آتی دارد، اما سیاستگذاران کمیته بازار باز فدرال رزرو با توجه به روند کاهشی تورم در ماه‌های اخیر، قصد افزایش نرخ بهره مانند اوایل سال گذشته را ندارد و پس از دستیابی به تورم ۲ درصدی سیاست‌های انبساطی را آغاز خواهد کرد.

در این میان نخستین اثر را شاخص دلار متحمل خواهد شد و بیش از پیش از ارزش شاخص دلار می‌کاهد؛ بنابراین این شاخص در آخرین ساعات پایانی بازار‌ها در کانال ۱۰۱ واحدی در حال نوسان بود و احتمال سقوط آن به زیر ۱۰۰ واحد در آغاز هفته جدید معاملاتی افزایش یافته است.

طلا نیز به عوامل مذکور واکنش نشان داده و در بازه زمانی ذکر شده قیمت ۱۹۴۸ دلار را به ثبت رساند. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که این فلز درخشان با بازگشایی بازار‌ها و با احتمال نزول دلار جهانی به سقف ۲۰ هزار دلاری نزدیک شده و در بالاترین سطح خود در یک سال گذشته خواهد رسید.

منبع: دنیای اقتصاد

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید