علل اصلی کمردرد چیست؟

علل اصلی کمردرد چیست؟

یکی از راه‌ها برای پیشگیری از بروز کمردرد، افزایش میزان فعالیت‌های روزانه مانند راه رفتن، بالا رفتن از پله‌ها و طی کردن مسافت‌های کوتاه به‌صورت پیاده‌روی تند است؛ حتی اگر افراد یک ساعت در روز بدین شکل فعالیت کنند؛ میزان کمردردهایشان به نصف کاهش می‌یابد.

کد خبر : ۱۱۹۷۷۰
بازدید : ۸۱۶۵

فلوشیپ اینترونشن غیرجراحی ستون فقرات دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به عوامل بروز کمردرد گفت: یکی از راه‌ها برای پیشگیری از بروز کمردرد، افزایش میزان فعالیت‌های روزانه است.

دکتر رامین کردی درباره علل ایجاد کمردرد اظهار کرد: طبق مطالعات انجام‌شده داخل کشور، چندین عامل در ایجاد کمردرد در افراد نقش دارند که شامل کمبود خواب، وزن زیاد و چاقی است که در خانم‌ها شایع‌تر است همچنین استعمال دخانیات مانند سیگار و قلیان منجر به این عارضه می‌شود.

وی افزود: یکی از راه‌ها برای پیشگیری از بروز کمردرد، افزایش میزان فعالیت‌های روزانه مانند راه رفتن، بالا رفتن از پله‌ها و طی کردن مسافت‌های کوتاه به‌صورت پیاده‌روی تند است؛ حتی اگر افراد یک ساعت در روز بدین شکل فعالیت کنند؛ میزان کمردردهایشان به نصف کاهش می‌یابد.

علل اصلی کمردرد چیست؟

فلوشیپ اینترونشن غیرجراحی ستون فقرات دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از جمله عوامل دیگری که باعث کمردرد می‌شوند رانندگی است، زیرا به‌علت تکان‌های زیاد، درد افزایش پیدا می‌کند؛ پس بهتر است فردی که کمردرد دارد رانندگی خود را محدود کند. عامل دیگر در تشدید کمردرد، شغل‌های شیفتی است که فرد در آن دچار کم‌خوابی می‌شود.

متخصص پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه پیش از این، تصور بر این بود که فرد دچار کمردرد باید استراحت کند، اما اکنون گفته می‌شود که بازگشت به فعالیت باعث کاهش میزان کمردرد می‌شود، گفت: مطالعاتی که در استان‌های مختلف کشور انجام‌شده است نشان می‌دهد که حدود ۱۵ تا ۲۷ درصد افراد مبتلا به کمردرد هستند و علت اصلی کمردرد‌های مزمن به‌خاطر حساس شدن سیستم عصبی مرکزی (مغز) به درد و نوع نگاهی است که فرد به درد دارد؛ نوع نگاه به درد یکی از مهم‌ترین عواملی است که منجر به مزمن شدن درد‌های کمر می‌شود بنابراین افراد اگر دچار کمردرد شدند طی دو هفته فعالیت‌های خود را کاهش دهند و سعی کنند هرچه زودتر به فعالیت قبلی خود بازگردند و نوع نگاهشان به درد این باشد که بالاخره تقریباً همه افراد در طول زندگی دچار این عارضه می‌شوند و عمدتاً طی چند هفته سلامتی خود را به دست می‌آورد.

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید