طرز تهیه پاستا بدون مرغ با سس پستو؛ چگونه به روش ایتالیایی پاستا پستو درست کنیم؟

طرز تهیه پاستا بدون مرغ با سس پستو؛ چگونه به روش ایتالیایی پاستا پستو درست کنیم؟

پاستا پستو بدون مرغ یکی از پاستا های بسیار خوشمزه و ساده است. در این مطلب با طرز تهیه پاستا پستو و فوت و فن خوشمزه شدن آشنا می‌شوید.

کد خبر : ۱۲۳۸۵۶
بازدید : ۲۷۱

پاستا پستو بدون مرغ یکی از پاستا های بسیار خوشمزه و ساده است که دیگر نیازی به مرغ ندارید می توانید بدون مرغ این پاستای ایتالیایی را در خانه تهیه کنید.

پستو یکی از سس های بسیار معروف است که برای کشور ایتالیا و شهر جنوا است که ترکیبی از ریحان، گردو، دانه کاج و روغن زیتون بکر است و شما می‌توانید با هر نوع پاستای که دوست دارید این سس خوشمزه را تهیه کنید و یک غذای عالی و ساده در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا پستو بدون مرغ

سیر ۲ الی ۳ حبه

گردو ۱۰ عدد

برگ ریحان ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۱/۴ پیمانه

پنیر پارمزان ۲ الی ۳ ق غذا خوری

پاستا فرمی یا ساده ۱ بسته

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ به روش ایتالیایی

مرحله اول: میکس کردن مواد

ابتدا باید داخل میکسر یا غذاساز یا کاسه ریحان تمیز شده را به همراه نمک و گردو و پنیر پارمزان و سیر پوست کنده بریزید و مواد را به باهم خوب میکس کنید تا پوره شود و بعد کم کم روغن زیتون نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اگر غذاساز یا میکسر ندارید می توانید همه مواد را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و باهم ترکیب کنید.

مرحله دوم: پخت پاستا

داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و زمانی که به جوش آمد کمی روغن و نمک اضافه کنید و پاستا فرمی یا ساده خود را داخل آن ریخته و زمانی که ۸۰ درصد پاستا پخته شده نوبت آبکش کردن است، دقت کنید نباید آب پاستا را دور بریزید و برای مخلوط کردن مواد یک کاسه جدا کنید.

مرحله سوم: پاستا پستو بدون مرغ

در ادامه باید سس تهیه شده را داخل تابه بریزید و کمی هم بزنید و چند قاشق به آن آب پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رقیق تر شود و بعد پاستا آبکش شده را به سس اضافه کنید و برای ۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا سس به خورد پاستا برود و داخل دیس بکشید و به همراه کمی پنیر پارمزن تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه پاستا بدون مرغ با سس پستو | چگونه به روش ایتالیایی پاستا پستو درست کنیم؟

نکات کلیدی در تهیه پاستا پستو بدون مرغ خوشمزه به روش رستورانی

در رسپی اصلی سس پستو از دانه کاج استفاده می‌شود که در دسترس ما ایرانی‌ها نیست و می‌توانید از گردو یا هر نوع مغزی که دوست دارید استفاده کنید.

می‌توانید کمی پنیر پارمزان زمانی که پاستا را به سس اضافه کردید بریزید و هم بزنید.

اگر از پاستا آشیانه‌ای استفاده می‌کنید زمانی که نرم شد با کمک چنگال رشته ها را از هم باز کنید.

در تهیه این پاستا از قارچ استفاده نشده است ولی به دلخواه می توانید قارچ اسلایس شده نیز اضافه کنید.

مقدار زمان پخت پاستا را طبق نوشته روی بسته بندی انجام دهید وگرنه خیلی شل می‌شود.

منبع: پارسی دی

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید