بهترین و پرخاصیتترین نان ایرانی کدام است؟
برخی از خواص نان سنگک عبارتند از: مقـدارزیادی ویتامیـن بایـاتیامین، پروتئین، کلسیم و آهـن درنـان سـنگک وجـود دارد. بـه دلیـل اسـتفاده ازفیبـر درترکیبـات ایـن نـان، هضـم آن راحت تـربـوده و همچنیـن برای بیماران دیابتی وقلب و عروقی مفید است.
از بین تمام نانهای ایرانی یعنی سنگک، بربری، تافتون و لواش کدام برای سلامتی ما مفیدتر است و خاصیت بیشتری دارد؟
در این مطلب میخواهیم با توجه به رژیمهای لاغری خواص و مفید بودن نانهای ایرانی را با یکدیگر مقایسه کنیم تا افرادی که میخواهند از یک رژیم لاغری برای کاهش وزن خود استفاده کنند بتوانند بهترین انتخاب را داشته باشند.
نان سنگک: با توجه به ارزش غذایی بالای نان سنگک، از آن به عنوان نانی مفیـد ومقـوی یـاد مـی شـود. یکی از دلایـل اصـلـى خـواص زیـاد نـان سنگک درآرد گنـدم سـبوس داری اسـت کـه بـرای خمیر آن به کار میبرند.
برخی از خواص نان سنگک عبارتند از: مقـدارزیادی ویتامیـن بایـاتیامین، پروتئین، کلسیم و آهـن درنـان سـنگک وجـود دارد. بـه دلیـل اسـتفاده ازفیبـر درترکیبـات ایـن نـان، هضـم آن راحت تـربـوده و همچنیـن برای بیماران دیابتی وقلب و عروقی مفید است.
نان بربری: نان بربری در دسته نانهای نیمه حجیـم قـرار میگیرد. ترکیبـات نـان بـربـری را آرد گنـدم یـا سـفید (حـاوی سـبوس)، آب، نمـک و مخمـر تشکیل میدهنـد. به دلیـل اسـتفاده از سبوس و عـدم وجـود جوش شیرین، نـان بـربـری دارای ارزش غذایی بالایی است.
نام تافتون: یکی از پرمصرف تریـن انـواع نـان است که در رده نـانهای مـسـطح قرار میگیرد. در آرد تافتون سبوس کمتـرى نسـبت بـه نـان سـنگک وجـود دارد. ایـن نـان در صـورت پخت مناسب، بسیارخوش طعـم و معطـر میشـود. معمـولاً بـه دلیـل وجـود جوش شیرین ونمک زیـاد ارزش غذایـی پایین تـری در مقایسه با سنگک وبربری دارد.
نان لواش: حـاوی جــوش شـیرین و آرد سفید سبوس است. نـان لـواش مـدت پخـت پایینی دارد، بـه دلیـل مـاندگاری بـالا نگهداری آن سادهتر است. بـه خاطـرحـجـم بـالا و وزن کـم بـرای رژیم هایـی غـذایـی مناسب است.
منبع: سایت طلا