هشدار؛ لیمو عمانی داخل غذا را نخورید!

هشدار؛ لیمو عمانی داخل غذا را نخورید!

لیمو عمانی در زمان طبخ مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب می‌کند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

کد خبر : ۱۰۲۱۷۶
بازدید : ۶۹۰۱

حمزه سام دلیری متخصص طب سنتی با اشاره به فواید لیموعمانی گفت: لیموعمانی در واقع به‌عنوان طعم‌دهنده طبیعی و مصلح به غذا‌ها به‌خصوص خورش‌ها افزوده می‌شود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

وی افزود: لیموعمانی بیشترین موادی را که جذب می‌کند چربی‌ها و اسید‌های چرب هستند، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیموعمانی داخل خورش‌ها و برخی غذا‌ها به‌خصوص غذا‌های چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه‌هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیموعمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماری‌هایی از این دست خواهد شد.

این متخصص طب سنتی درباره نحوه استفاده از این طعم‌دهنده یادآور شد: توصیه می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به‌صورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تأثیر‌های گفته شده را نخواهد داشت.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید