ساندویچ فلافل را با نان پیتا امتحان کنید

ساندویچ فلافل را با نان پیتا امتحان کنید

یکی از اصلی‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین غذا‌های خاورمیانه ساندویچ فلافل است که برای ما بسیار آشناست. این ساندویچ با نان‌های مختلف آماده می‌شود، اما یکی از بهترین انواع این ساندویچ با نان پیتا سرو می‌شود.

کد خبر : ۱۰۳۱۳۸
بازدید : ۸۴۷۹

ساندویچ فلافل با نان‌های مختلف آماده می‌شود، اما یکی از بهترین انواع این ساندویچ با نان پیتا سرو می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را امتحان کنید.

یکی از اصلی‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین غذا‌های خاورمیانه ساندویچ فلافل است که برای ما بسیار آشناست. این ساندویچ با نان‌های مختلف آماده می‌شود، اما یکی از بهترین انواع این ساندویچ با نان پیتا سرو می‌شود.

به همراه پیاز و سس تای. بیشتر ما این ساندویچ را با نان فرانسوی، نان باگت یا نان تست می‌خوریم. ولی حتما آن را با نان پیتا امتحان کنید. تمام مواد این ساندیچ فوق العاده در دسترس است و به راحتی در سوپرمارکت‌ها پیدا می‌شود.

مواد لازم

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ تکه نان پیتا
۱۸ تکه فلافل
۲ گوجه متوسط خرد شده
یک خیار متوسط پوست نکنده و خردشده
یک پیاز متوسط سفید یا قرمز خرد شده
یک‌چهارم فنجان جعفری ریزشده
سس تای به میزان دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت ساندویج فلافل

یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط داغ کنید، داخل آن روغن زیتون بریزید و نان‌های پیتا را برای ۲ دقیقه روی آن گرم کنید. نان ممکن است شروع به قهوه‌ای شدن کند.

هر تکه نان پیتا را با ۳ فلافل و گوجه و خیار پر کنید. روی آن پیاز، جعفری خردشده و مقدار سخاوتمندانه‌ای سس تای بریزید.

پیشنهاد: می‌توانید یک سس خوشمزه دیگر برای این ساندویچ درست کنید. برای این کار نصف فنجان ماست پرچرب یونانی، یک چهارم فنجان روغن زیتون، آب یک لیمو، نصف پیمانه جعفری و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی ساندویچ بریزید.

منبع: همشهری آنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید