تاثیر فلفل‌های تند روی سلامت هندی‌ها

تاثیر فلفل‌های تند روی سلامت هندی‌ها

هندی‌ها می‌گویند: «فلفل باید با غذا پخته شود تا مضراتش از بین برود و در ضمن غذا را خوشمزه‌تر کند»، اما چرا آن‌ها این‌گونه غذا‌ها را می‌خورند و فواید خوردن فلفل چیست؟

کد خبر : ۱۰۵۲۸۷
بازدید : ۵۴۶۷

مردم هندوستان همیشه با دو مشخصه در دنیا شناخته می‌شوند؛ فیلم‌هایشان و غذا‌های تند. درحقیقت خوردن فلفل و تند کردن غذا‌ها به بخشی از فرهنگ این مردم تبدیل شده است و غذا‌هایی که از نظر ما تند هستند برای آن‌ها معمولی به نظر می‌رسند.

جالب است بدانید آن‌ها بعد از پخت غذا و موقع خوردن آن، دیگر فلفل به آن نمی‌زنند و معتقدند که مصرف فلفل به این شکل برای قلب و معده مضر است.

هندی‌ها می‌گویند: «فلفل باید با غذا پخته شود تا مضراتش از بین برود و در ضمن غذا را خوشمزه‌تر کند»، اما چرا آن‌ها این‌گونه غذا‌ها را می‌خورند و فواید خوردن فلفل چیست؟

منبع سرشار ویتامین c

فلفل از منابع ویتامین C و کاروتن‌ها محسوب می‌شود. در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب ۱۴۰، ۱۲۰ و ۱۲۰ میلی گرم ویتامین C وجود دارد.

فلفل به علت داشتن مقادیر زیادی ویتامین C، یکی از دارو‌های خوب سرماخوردگی است به طوری که مصرف منظم آن در برنامه غذایی، شدت و طول مدت سرماخوردگی را کاهش می‌دهد. خوردن ۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای (یک سوم از یک فلفل متوسط) می‌تواند تمام نیاز یک فرد بزرگ سال به ویتامین C را برطرف کند.

کاهش درد‌های روماتیسم و آرتروز

مقادیر بالای کاپسیسین موجود در فلفل باعث کاهش التهاب در بدن می‌شود و درد ناشی از روماتیسم و آرتروز را کاهش می‌دهد. برای کاهش درد حتی می‌توانید فلفل را به صورت موضعی روی عضلات بمالید. همچنین تحقیقات نشان داده است که کاپسیسین به درمان درد عضلانی و درد‌های ناشی از سیاتیک و پوکی استخوان کمک می‌کند.

غذای فلفلی

تنظیم انسولین خون

کاپسیسین موجود در فلفل هندی، با تنظیم سطح انسولین خون به کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می‌کند و همچنین برای کاهش کلسترول خون افراد دیابتی مفید است. فلفل هندی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.

ضد سرطان

از فلفل می‌توان در درمان سرطان و حتی پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد. فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل می‌کند و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می‌شود و از تشکیل تومور‌های بدخیم در بدن جلوگیری می‌کند.

برای همین است که بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی در کشور‌هایی که به طور سنتی مصرف فلفل بالاست (مثل هندوستان)، میزان مرگ و میر به دلیل ابتلا به سرطان به طور چشم‌گیری پایین‌تر است.

کمک به لاغر شدن

فلفل دلمه‌ای یکی از کم کالری‌ترین سبزی‌ها و یکی از بهترین مواد غذایی برای لاغر شدن است. هر ۱۰۰ گرم آن، تنها ۱۵ کالری انرژی دارد. این سبزی فیبر زیادی دارد و در هر ۱۰۰ گرم آن، ۲ گرم فیبر یافت می‌شود ضمن این که با خوردن فلفل متابولیسم بدن خود را بالا خواهید برد.

منبع: بهداشت نیوز

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید