تولید شکلات و شیرینی از کرم ابریشم!

تولید شکلات و شیرینی از کرم ابریشم!

گیل اودندال، ۳۸ ساله که با یک کیسه بیسکوئیت پروتئین دور می‌شد، گفت: «من یک کرم را نمی‌خورم. متاسفم، منزجر کننده است، اما اگر آن را به شکل شکلات به من بدهید ... واقعاً خوشمزه است.»

کد خبر : ۱۰۸۴۰۳
بازدید : ۶۲۰

«وندی وسه‌لا» یک مهندس شیمی در آفریقای جنوبی، راه‌هایی برای تبدیل کرم ابریشم سبز و سیاه تیغ‌تیغی که مملو از پروتئین و آهن هستند به آردی پیدا کرده است که می‌تواند در بیسکویت‌های خوش طعم و پروتئین شکلات شیرین، غلات یا اسموتی‌ها استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، او می‌خواهد دیدگاه به خوردن کرم‌های خوراکی را تغییر دهد. برای بسیاری از مردم، به ویژه از پیشینه اروپای غربی، ایده خوردن حشرات هنوز مملو از ترس است، اما آن‌ها می‌توانند منبع ارزشمندی برای تغذیه باشند و پرورش حشرات برای محیط زیست مضر نیست. می‌توان این کرم‌ها را خرد کرده و روی پیتزا هم ریخت.

وسه‌لا می‌گوید که برای محصولات ارگانیک خود مشتریان داخلی و بین‌المللی پیدا کرده است. حشرات و کرم‌های خوراکی ممکن است واقعا در فرهنگ‌های غربی محبوبیت پیدا کنند، اما آنا تراپیدو، انسان‌شناس مواد غذایی اصرار دارد که این روند را نباید صرفا به‌عنوان یک مد غذایی دیگر در نظر گرفت؛ نوعی از گردشگری ماجراجویانه، جایی که برای خوردن آن‌ها نشان دریافت می‌کنید.

او در این باره گفت: «باید با آن‌ها با احترام رفتار شود، زیرا آن‌ها بخشی از ژانر‌های عاطفی، معنوی و آشپزی مردم هستند.»

وسه‌لا سعی کرد با بیسکویت‌ها و شکلات‌های پروتئینی در نمایشگاه مواد غذایی اخیر در منطقه لوکس سندتون ژوهانسبورگ، مشتریان بی‌میل را جذب کند.

گیل اودندال، ۳۸ ساله که با یک کیسه بیسکوئیت پروتئین دور می‌شد، گفت: «من یک کرم را نمی‌خورم. متاسفم، منزجر کننده است، اما اگر آن را به شکل شکلات به من بدهید ... واقعاً خوشمزه است.»

این کرم‌ها دوستدار محیط زیست نیز هستند و نیازی به آب یا زمین اضافی ندارند، زیرا از درختان موپان که در مناطق گرم و خشک جنوب آفریقا وجود دارد، تغذیه می‌کنند.

امفو شوکودو، متخصص تغذیه نیز می‌گوید: «آن‌ها منبع بهتری از پروتئین نسبت به بسیاری از غذا‌های دیگر در بازار هستند.»

منبع: همشهری آنلاین

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید