طرز تهیه چلو گوشت درباری خانگی
نمک را در انتهای دستور تهیه اضافه کنید تا گوشتهای شما را دیر پز نکند.
چلو گوشت درباری خانگی با رعایت چند نکته ساده تهیه میشود.
و دلیل نامگذاری این غذا به این نام این است که در گذشته این غذا مخصوص درباریان بوده است.
مواد لازم چلو گوشت درباری
گوشت ران ۴۰۰ گرم
رب ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
هویج ۱ عدد متوسط
۱/۲ فلفل دلمهای
چوب دارچین ۲ عدد
سیر ۳ حبه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱.۵ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خانمها با پخت این غذا بر همسرانتان پادشاهی کنید!
مرحله اول (آمادهسازی)
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
سیر را خرد کنید و کنار بگذارید.
فلفل دلمه را با برشهای باریک خرد کنید.
هویج را در سایز بزرگ خرد کنید.
گوشت در این دستور تهیه باید بزرگتر از چلو گوشتهای معمولی خرد شود.
مرحله دوم
مقداری روغن درون قابلمه ریخته و پیازهای خرد شده را درون آن ریخته و روی شعله با حرارت کم قرار دهید و بعد از چند دقیقه هویجهای خرد شده را اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس گوشتهای خرد شده را اضافه کنید و شعله را کمی بیشتر کنید و مقداری هم بزنید و منتظر بماند گوشتها به مانند تصویر زیر رنگ عوض کنند.
مرحله چهارم
وقتی رنگ گوشتها تغییر کرد فلفل دلمهای را اضافه کنید و مقداری مواد را جابجا کنید تا به خوبی تفت داده شود و سپس سیرهای خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
مرحله پنجم
سپس ۲ الی ۳ عدد چوب دارچین را اضافه کنید و سپس فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد از آن زعفران دم کرده را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا به خوبی بپزد.
مرحله ششم (آماده کردن سس)
تابهای را روی شعله قرار میدهیم و کره را اضافه میکنیم و سپس مقداری فلفل سیاه و ۲ قاشق رب را اضافه میکنیم و تفت میدهم تا به خوبی رب سرخ شود.
مرحله هفتم
بعد از آماده شدن رب به سراغ قابلمه گوشت میرویم و رب را اضافه میکنیم ومواد را هم میزنیم تا رنگ رب را به خود بگیرند و سپس مقداری نمک را اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله آب جوش را اضافه کنید و باید آب جوش به اندازهای باشد که تمام سطح گوشتها را پوشش دهد و مقداری از آن بالاتر باشد. سپس درب قابلمه را بسته و ۴۵ دقیقه منتظر میمانیم تا چلو گوشت درباری جا بیفتد.
نکات تهیه چلو گوشت درباری
نمک را در انتهای دستور تهیه اضافه کنید تا گوشتهای شما را دیر پز نکند.
به هیچ عنوان از آب سرد استفاده نکنید.
مقدار مواد اولیه ذکر شده برای ۲ الی ۳ نفر مناسب میباشد.