طرز تهیه املت یونانی؛ یک غذای ساده و لذیذ

طرز تهیه املت یونانی؛ یک غذای ساده و لذیذ

به طور کلی دنیای املت‌ها بسیار وسیع است و هیچ حد و مرزی ندارد. شما می‌توانید با خلاقیت و ذائقه خود موادی را با هم ترکیب کرده و یک املت خوشمزه و جدید خلق کنید.

کد خبر : ۱۱۳۳۰۰
بازدید : ۶۱۸

فرادید | املت که به فرانسوی Omelette خوانده می‌شود، یک خوراکی ساده است که مادهٔ اصلی آن از تخم‌مرغ تشکیل می‌شود. در تهیه املت می‌بایست تخم مرغ هم‌زده را با هر ماده دلخواه دیگر مخلوط نمود و گاهی هم آن را تا کرد.

برخی محققان معتقدند املت یک نسخه از غذا‌های اصلاح شده باستانی است که در قرن شانزدهم در فرانسه دوباره رواج یافت. طریقه طبخ املت در بسیاری از منابع و کشور‌ها یکسان است، اما مواد اولیه متفاوتی دارد، معمولا شیر را قسمتی از رسپی اصلی نمی‌دانند، اما در کشور انگستان شیر و نوعی پنیر جزء مواد اولیه اصلی تهیه این خوراک است.

به طور کلی دنیای املت‌ها بسیار وسیع است و هیچ حد و مرزی ندارد. شما می‌توانید با خلاقیت و ذائقه خود موادی را با هم ترکیب کرده و یک املت خوشمزه و جدید خلق کنید.

در این مطلب طرز تهیه «املت یونانی» که ترکیبی از تخم مرغ و اسفناج است را آموزش داده ایم. در ادامه با ما همراه باشید:

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ برای ﺳﻪ ﻧﻔﺮ

۵ ﻋﺪﺩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ
۱ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ
۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺁﻭﯾﺸﻦ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ
۴ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ
ﯾﮏ ﺩﻭﻡ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ
۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺷﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ

ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﻧﺪ ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ.

ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﭘﻨﯿﺮ، ﺁﻭﯾﺸﻦ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﮐﺎﻣﻼ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ.

ملت یونانی
ﺑﺎ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ.

ﺳﭙﺲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﻢ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﻧﺪ. ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻩ، ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۴۵ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻭﯼ ﻏﺬﺍ ﻫﻢ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺒﯿﻨﺪ.

توصیه‌های مهم در خرید اسفناج

* هنگام خرید اسفناج تازه توجه داشته باشید که آن‌هایی را انتخاب کنید که برگ‌هایی با رنگ سبز تیره داشته باشند، ترد بوده و تازه به نظر می‌رسند.

* از خرید اسفناج‌هایی که پژمرده، لکه دار، قهوه‌ای یا زرد به نظر می‌رسند خودداری کنید. اگر برگ‌ها بسیار تیره یا پلاسیده هستند و بوی تندی دارند آن‌ها را خریداری نکنید.

* یکی دیگر از شاخص‌های شناسایی اسفناج‌های تازه و جوان، نازک بودن ساقه هاست.

نکات مهم تغذیه‌ای

* اسفناج دارای ویتامین K، فیبر، فسفر و تیامین است. بیشتر کالری اسفناج از پروتئین و کربوهیدرات آن ناشی می‌شود.

* اسفناج و سایر سبزیجات سبز حاوی کلروفیل هستند که معلوم شده در مهار تأثیرات سرطان‌زایی آمین‌های هتروسیکلیک که با گریل کردن غذا در دمای بسیار بالا تولید می‌شوند مؤثر است

* اسفناج سرشار از فیبر و آب است که هر دو برای جلوگیری از یبوست و بهبود سیستم گوارش مفیدند.

* اسفناج به دلیل پتاسیم فراوانی که دارد برای افراد دچار فشارخون بالا توصیه می‌شود، چون می‌تواند از تأثیرات سدیم در بدن کم کند.

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید