ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید

ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید

وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.

کد خبر : ۳۸۹۵۹
بازدید : ۲۶۵۴
ته چین قارچ؛ یک ته چین جدید ///در حال تکمیل
وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.

به گزارش همشهری آنلاین: وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.

مواد لازم:
برنج : 4 پیمانه

ماست: یک لیوان

زعفران: یک قاشق چای‌خوری

زرشک: یک قاشق غذاخوری

مرغ: 300 گرم

پیاز: یک عدد

قارچ: 100 گرم

زرده تخم‌مرغ: 3 عدد

شکر: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن مایع: نصف لیوان

طرز تهیه:

  • 1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
  • 2. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • 3. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
  • 4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
  • 5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
  • 6. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
  • 7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
  • 8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.
  • 9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید