طرز تهیه رست بیف؛ یک غذای مجلسی

طرز تهیه رست بیف؛ یک غذای مجلسی

میخواید یه روش ساده و عالی برای پختن گوشت رو یاد بگیرید؟ با ما همراه باشید

کد خبر : ۴۳۷۳۵
بازدید : ۲۷۲۰
طرز تهیه رست بیف؛ یک غذای مجلسی
میخواید یه روش ساده و عالی برای پختن گوشت رو یاد بگیرید؟ با ما همراه باشید

مواد لازم
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • هویج ۲ عدد
  • کرفس ۲ شاخه
  • سیر ۱ بوته
  • سبزیهای معطر ۱ مشت
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • گوشت یک و نیم کیلوگرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه رست بیف:
1- سبزیجات رو تمیز بشویید و خرد کنید. نیازی نیست اون‌ها رو پوست بگیرید.

2- حبه‌های سیر رو هم از هم جدا کنید.

3- از سبزی‌های معطر مثل آویشن، رزماری، برگ بو و مریم گلی استفاده کنید.

4- از قسمت بالایی گوشت ران استفاده کنید. حداقل نیم ساعت قبل از پخت، گوشت رو از فریزر خارج کنید.

طرز تهیه
از قبل فر رو با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سبزیجات خرد شده، سیر و سبزی‌های معطر رو در سینی فر بریزید و روغن زیتون رو روی اون‌ها بپاشید.

مقداری روغن روی گوشت بریزید و به اون نمک و فلفل بزنید. بعد روغن رو روی گوشت بمالید. گوشت رو روی سبزیجات بذارید.

سینی رو در فر بذارید، حرارت رو به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کم کنید و گوشت رو برای حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.

در میان پخت گوشت رو کمی دیگه چرب کنید و اگه سبزیجات خشک بود، کمی آب در سینی فر بریزید.

بعد از پخت، گوشت رو به تخته برش منتقل کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید.

منبع: وب‌سایت آشپزباشی
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید