کدام روغن خوراکی بهتر است؟
روغنهای خوراکی امروزه جزو لاینفک آشپزی محسوب میشوند. با پیشرفت علم تغذیه، بر تنوع روغنهای خوراکی افزوده شده است، اما سوال اینجا است که کدام روغن از بقیه بهتر است؟
به گزارش فرادید به نقل از ریدرز دایجست، اگر انواع روغنهای خوراکی در آشپزخانه شما پیدا میشود، پس بهتر است تفاوت و خواص هر یک را بدانید. این کار موجب میشود تا روغنهای خوراکی را در جای خود و به اندازه مناسب مصرف کنید.
دلیل این امر کاملا بارز است؛ هر روغن خواص و طعم متفاوتی به غذا میدهد و از نظر چرب بودن نیز با دیگری تفاوتهایی دارد. بنابراین بهتر است برای انواع آشپزی از روغن خوراکی مورد نیاز خود استفاده شود. در ادامه در ارتباط با مواد غذایی و روغن متناسب با آن خواهید خواند.
برای سرخ کردن عمیق و برشته کردن
روغن آفتابگردان نیز گزینهای مناسب است. از این روغن به سبب پایداری در دمای بالا میتوان در انواع آشپزی استفاده کرد. روغن آفتابگردان همچنین برای سرخ کردن انواع غذا بسیار مناسب است. علاوه بر این، روغن آفتابگردان جایگزینی مناسب برای کره در پخت کیک است. روغن آفتابگردان هم باید در جای خشک و خنک نگهداری شود.
برای پخت و پز
برای تفت دادن، تهیه سس و آشپزی در دمای پایین
برای تهیه سالاد یا خواباندن مواد غذایی در روغن
روغن گردو در دو حالت سرخ کردنی و روغن خالصِ تولید شده به روش پرس سرد وجود دارد. نوع دوم البته گزینهای بهتر است. روغن گردو را میتوان همراه سالاد، غذاهای طبخ شده و ماهی میل کرد. تاریخ انقضای روغن گردو در شرایط عادی سه تا چهار ماه است.