۱۰ رسپی با انار برای روزهای پاییزی

۱۰ رسپی با انار برای روزهای پاییزی

هنگام خرید این میوه‌ خوشمزه اناری را انتخاب کنید که کاملا قرمز باشد و وزن آن نسبت به اندازه‌اش و چیزی که به نظرتان می‌آید بیشتر باشد و از خرید آنهایی که لک دارند و یا نرم شده‌اند دوری کنید.

کد خبر : ۴۶۹۷۰
بازدید : ۲۳۶۷
انار در بین میوه‌ها مانند جواهر است، جواهری که هم از دانه و هم از آب میوه‌ آن با طعم‌های ترش و شیرین می‌توان در رسپی غذاهایی مانند سالاد، گوشت، کوکتل و هرچیز دیگری استفاده کرد. این میوه، میوه‌ای برای فصل سرماست و این میوه طرفداران زیادی دارد.

هنگام خرید این میوه‌ خوشمزه اناری را انتخاب کنید که کاملا قرمز باشد و وزن آن نسبت به اندازه‌اش و چیزی که به نظرتان می‌آید بیشتر باشد و از خرید آنهایی که لک دارند و یا نرم شده‌اند دوری کنید. این میوه را درون کیسه بریزید و هوای آن را بگیرید و در یخچال ذخیره کنید. اگر آن را دون نکرده‌اید، تا مدت یک ماه و بیشتر نیز می‌توانید در یخچال نگه دارید، اما اگر آن‌ها دون شده‌اند بیشتر از ۲ تا ۳ روز در یخچال نگذارید.
عناوین مرتبط:

انار، میوه بهشتی پر خاصیت
با انار چه رسپی‌های خوشمزه‌ای درست کنیم؟

پاناکوتای شیری و نارنگی و نارگیل
پاناکوتا را به اندازه‌ مناسب درست کنید و روی آن دانه‌های انار تکه‌های نارنگی و هل و نارگیل بریزید. این غذا برای صبحانه و دسر بسیار مناسب است.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

پیتزای بادمجان و پسته
حتما این سوال برای شما پیش می‌آید که انار روی پیتزا؟ ما به شما قول می‌دهیم که این دانه‌های رنگی و آبدار یک روکش جذاب روی بادمجان، گشنیز، پنیر و پسته شما است.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

رازیانه آب پز
انار را روی این ظرف از سبزیجات بریزید. هنگامی که رازیانه‌ها در حال آب پز شدن هستند انار را درون آن بریزید و خواهید دید که دانه‌ها روی آب قرار خواهند گرفت.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی
تکه‌های کوچک گوشت پخته
آب انار سس مناسبی برای تکه‌های گوشت خرد شده و پخته است در هنگام پخت روی آن بریزید و قبل از سرو گوشتتان را با دانه‌های خوش طعم و خوشرنگ انار تزئین کنید.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

شهد خانگی
رنگ آن را ببینید. این شهد مانند سیروپ است و باید بگذارید کمی سفت شود. آب انار را با شکر روی گاز بگذارید تا بجوشد و به غلظت مورد نظرتان برسد و در آخر کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

سالاد مرکبات
سالاد مرکبات یک ترکیب عالی از میوه‌های زمستانی است. پرتقال، نارنگی، گریپ فروت و لیمو را تکه تکه کنید و در آخر دانه‌های انار و انگور را به آن اضافه کنید و یک سالاد هیجان انگیز بسازید.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

کوکتل انار
می‌توانید با استفاده از آب تازه این میوه یک کوکتل معرکه داشته باشید. آب انار را بگیرید و دانه‌های انار را درون آن بریزید و از آن لذت ببرید. می‌توانید کمی از عصاره‌ی دیگر میوه‌ها نیز داخل آن اضافه کنید.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

سالاد کلم و گردو و پیاز قرمز
این سالاد یک سالاد زمستانی عالی برای تمام سنین است. کلم را با زنجبیل کمی طعم‌دار کنید و درون سالادتان آب لیمو، روغن زیتون، دانه انار ، پیاز قرمز و گردو بریزید و آن را سرو کنید و لذت ببرید.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی

سیب زمینی شیرین به همراه نارگیل و لیمو
سیب زمینی شیرین را بپزید درون آن را باز کنید و با مواد مغذی مانند دانه‌های انار، نارگیل و گشنیز پر کنید و یک طعم جدید و خوب را امتحان کنید.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی
مرغ بریان و انار
آب انار را بچوشانید تا تیره شود و به عنوان لایه‌ای بر روی مرغتان از آن استفاده کنید تا مرغتان ترد شود و بو و طعم خوبی بگیرد و هنگام سرو آن را با دانه‌های قرمز آن تزئین کنید.
انار و ۱۰ رسپی برای روزهای پاییزی
منبع: کتاب کاله
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید